Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Alte hobby-uri in afara de masini (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/360-hobby-uri-afara-masini.html)

TNos 29-01-04 00:57

la mine au fost 4 ani si ceva si anul asta vroiam sa o cer!dar daca asa a vrut ea,ce dracu sa mai fac!am incercat,dar daca are pata pe creier!

catalin rs4 29-01-04 01:03

3 ani de zile augustin? ii ceva :wink: ai dreptate cu femeia augusttin exact asai cum ai zis ru cateodata nu iti ofera nimic alteori iti ofera totul
ps : la mine ii vorba de 5 ani de zile :wink:

TNos 29-01-04 01:13

cataline numai bine iti doresc si fericire,sa aveti parte unul de altul,si sa va iubiti,sa aveti grija de voi si sa fiti alaturi si la bine si la rau!

catalin rs4 29-01-04 01:23

merci la fel tnos nici numi dau seama ce repede a trecut timpul....si trece in continuare bine ca la a mea ii plac masinile :lol: :lol: :lol:

FiReBuRn 29-01-04 14:45

Cataline.. Ne invitzi si pe noi la nunta ? :P :wink:

mpa 29-01-04 15:04

Stiu ca e o cretinatate si nu am dreptul sa vorbesc dar ai incercat sa faci ceva ca ganditu nu ajuta la nimik!!! Stii care e problema rezolv-o!!!
Sttiii cate o data nu strica sa arati ca esti disperat si sa faci ceva dragut, grandios , romantic..... Daca tot asculti muzica clasica incearca o serenada..... Nici chiar asa dar daca tot e vorba de dragoste incerca tot ce poti!!!!

augustin 29-01-04 15:41

cataline ce pot sa iti zic.. multa bafta ... distreaza-te ... incearca sa profitide orice clipa si ma chemi la nunta daca e :)

catalin rs4 29-01-04 16:09

he he ce tot aveti cu nunta?? :lol: :lol: :lol: o sa mai dureze ceva timp dar sunt toti invitati oricum nu o sa uit stati linistiti :lol: :lol: augustin sa sti ca ma distrez si cu femeia si fara daca sti ce vrea sa spun :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :idea:

augustin 29-01-04 16:23

cataline de acum inainte o sa-ti zic GURU ;) :lol:

catalin rs4 29-01-04 16:24

:lol: :lol: :lol: he he he guru?? de ce guru?? :lol: :lol: :lol:

augustin 29-01-04 16:49

sa nu-mi zici ca nu stii ce e un guru ... un maestru,un invatator,un varf de lance :) hahaha .. cat de profund am putut sa fiu ma minunez si eu :)

catalin rs4 29-01-04 16:55

loool augustin :lol: :lol: :lol: :lol:

TNos 29-01-04 17:10

mpa,de acum incolo,cand e vb de ceva serios incearca sa gandesti inainte sa vb,ca habar n-ai ce s-a intamplat si ce am facut eu pt relatia asta si pt ea,si este un subiect destul de departe de tine,de obicei sunt calm dar nu ma scoate din pepeni ca ai sa regreti!si copile,muzica clasica,simfonica, nu se asculta ci se traieste!a asculta inseamna a auzi,a trai inseamna a simti!dar mai ai de trecut prin viata ca sa intelegi chestiile astea!din pacate eu n-am avut o viata asa frumoasa ca tine(dupa cum reiese din mentalitatea ta,de copil,demonstrata zi zi de tine pe acest forum) si din cauza aceasta maturitatea m-a atins inainte de vreme!mi-as fi dorit si sa pot sa fiu copil!

catalin rs4 29-01-04 23:24

mpa incearca sa nu te superi dar tnos are dreptate totala tu inca esti un copil dupa cum scri sau vb mar og incearca si tu sa inveti sa respecti oameni si sa vorbesti cand trebuie nu numai sa te bagi in seam sau sa fi bagat in seama eu nam inteles ce vrei sa spui cu mesajul sincer sa fiu din cate mesaje ai scris nu prea am intels ceai vrut sa spui incearca si tu pe viitor sa fi mai atent ce scrii

TNos 29-01-04 23:50

mpa nu te supara,dar m-a atins,avand in vedere anumite lucruri!multumesc de intelegere cataline!

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning