![]() |
Re: E36 - 316i TURBO BY TTS
Quote:
daca te oprete cineva pe drum ,pana si prostul vede diferenta intre motorul de 1.6 si 2.8. si numai vorbim de verificare sau eventualele probleme la vanzare. Metolda cu schimbul de motor era mult prea simpla. Am vrut sa fac ceva ce nu sa facut inca in romania si inca nu am ajuns la final cu proiectul. Majoritea oamenilor au zis ca nu se poate face nimic cu motorul asta dar nu e chiar asa. Dupa datele de fabrica de la 0-100 se accelereaza in 13 sec, acum ajunge 6.8 secunde. |
1 Attachment(s)
VINE O NOUA ELECTRONICA IN MASINA DIN UNGARIA ,UN ALS START LIMITER IN CURAND VA FI MONTATA .
INCET-INCET MASINA VA FI O MASINA DE RALLY FOLOSIT PE STRADA |
Quote:
unii au numai pasarele in cap,habar nu au sa mearga cu 1,4 si vor avioane ( aici ma refer la soferi in general ). |
Quote:
|
Quote:
Daca sunt bani de investit se pot scoate foarte multi cai si din 1.6. doua lucruri trebuie BANI si un TUNER BUN. Ce am facut eu este numai un lucru de baza in lumea tuningului si cea mai ieftina variatie posibila. Pentru atata am avut bani dar cum se mai aduna mai adaug cate ceva la masina. |
Am zarit masina weekendul asta pe Poiana la vtm. Chiar cand ai plecat am auzit-o si mi-am amintit de proiectul 1.6T. Adevarat sleeper.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca te uiti pe linkul de mai jos si faci o cronometrare o sa iasa cam 7.4 si masina nu era gata si nici acum nu este,si drumul era inghetat. de ce pare incredibil 6.8? https://www.youtube.com/watch?v=7X8ju3pChaE |
Quote:
|
Cu cea mai mare placere. Si cu ocazia asta vad si eu cum stau cu fumigena langa 1.6T al tau.
|
VINE ZIUA CAND SE NUMARA CAI SUB CAPOTA DAR NU PE DYNO:)
http://www.autocrono.ro/competitie_1...-gheorghe.html |
Felicitari pentru proiect. Chiar trage bine. Pacat ca mi-a facut figuri timoneria si nu am putut sa tin pasul cu tine. Data viitoare :D
|
Quote:
dar si asa am reusit locul 1, am batut pe toata lumea :BMW320, BMW325, PUNTO 1.4 TURBO, OPEL GSI, HONDA CIVIC asa ca 170 de cai sunt sigur daca nu mai multi. Felicitari si tie pentru locul 3 la diesel |
Mersi. Data viitoare vin mai pregatit. Nu ma asteptam sa fie asa cald. Trebe gheata neaparat pe intercooler.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning