![]() |
Re: vag 2.0 tdi 140cp
Ne gasim noi cumva. :lol:
|
Quote:
|
Am scos 7.4, si intr-adevar, e greu sa plec bine de pe loc. Acum de curand mi-am montat si eu arcuri sport, si ......este o diferenta la plecare, si la franare, si la stabilitate. De cand am montat arcurile nu m-am mai cronometrat.
|
Quote:
|
e posibil sa scoata 7.4s masina are roti pe 17 si la 190 de cai si 4xxnm sigur are puterea necesara sa scoata timpul asta
|
Quote:
Nu are rost sa ne contrazicem aiurea.. Poate masina lui chiar scoate 7,4. Asta inseamna ca a mea va fi mai rapida cu acelasi soft :D |
Pai daca tot ne provocati, hai sa facem ceva cu casa de pariuri, si alte nebunii, sa me iasa si noua ceva.
Categoric a ta cu softul meu va fi mai rapida, numai ca nu stiu daca risti sa-ti pui soft-ul meu. ;) PS: Paste fericit |
Quote:
Paste fericit tuturor!!!! |
Quote:
Nu vreau sa par prea increzator in performantele masinii mele dar eu ma orientez mai mult dupa datele tehnice.Repet accept orice provocare si sunt f curios ce diferenta e intre cele doua masini Paste fericit tuturor!!!! |
A mea, in talon spune ca ar avea 1565KG.:cry:
|
Quote:
|
Eu spun ce scrie in talon, ca nu am luat-o in brate sa ma cantaresc cu ea :lol: .
Super tare daca te-ai tinut dupa LEON, dar.... NO COMMENT;) |
Quote:
Cine are idee ce turbina se potriveste pe acest motor? Dar dimensiunile la downpipe?PLS HELP!!! |
a trecut pastele v-ati dat?
|
Quote:
Am postat acum o saptamana ca imi scoate fum albastru cand ii dau talpa.Ei bine am elucidat si acest mister. "Desteptii de la Avia Motors Bucuresti, la revizie, in loc sa puna 3.8 l ulei au pus 4 litri ulei.De aici si fumu albastru si tot de aici pot apare probleme la catalizator. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning