![]() |
eu am votat 307 -le. imi place mult si mondeo, dar pacat ca il strica eleronul. este draguta si nubira :D oricum ii felicit pe posesori pt ca nu vezi toata ziua masini ca si cele trei. peugeot -ul il vad toata ziua si va zic ca e absolut superb
|
Re:
Quote:
Il intereseaza si probele de viteza, si indemanarea si tot.. Dar sti ca 4 jante se schimba in mai putin de 10 minute?:) |
10 min....daca-s 4 care ajuta poate. Oricum, inteleg argumentul, cand merge la proba de viteza, schimba jantele la fatza locului, se practica treaba asta intradevar
dar la oi cursa de semafor, nu mai merge sa schimbi rotile :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Dar mai sunt si alte firme de tuning (Rieger,Je design,Zender,ABT, Oettinger) care lucreaza in plastic.Calitatea produselor lor este foarte ridicata. |
Re:
Quote:
Spoilere mele sunt facute din ABS! Nu din fibra de sticla! Sunt ca plastelina ... Am lovit de mult ori cu el si niciodata nu s-a spars ;) |
Cea mai buna continuitate a kit-ului o are Mondeo. Am mai spus si in alt topic. Kitul nu este original am impreasia ca pe langa dacia rosie mai este si pe un Megane Galben. Acum totul se rezuma la bani!
|
Fratilor, daca va e frica de gropi, atunci mai bine nu mai faceti nimic la ele in afara de niste jante si niste folii pe geamuri. Decat sa faci ceva care provoaca si dezgust, mai bine nu mai faci nimic. In plus de asta, noi romanii toata lumea s-a cam obisnuit sa bage la inaintare cuvinte de genul: \"Daca n-ati facut voi de ce criticati?\" De cand e nevoie sa faci neaparat ceva ca sa critici acel ceva? De cand, spre ex, gazetarii tb sa lucreze la guvern ca sa critice guvernul sau sa joace forbal ca sa poata critica nationala? Sau criticii de film sa joace in filme ca sa-si poata spune parerea despre filme? Ati cerut parerea, aveti de la fiecare parerea proprie si personala.
In definitiv, masinile alea le faceti asa ca ati vrut voi, da, dar ce te faci ca mai tb sa te si plimbi cu ele, doar n-o sa le tii in casa sa le admiri doar tu. Din critici se invata, altfel orice maslina de oaie pe batz e ridicata la rang de arta. Ma refer aici la un lucru in general. Asa ca, in momentul in care cereti o parere, fiti pregatiti sa acceptati si critici, unele chiar dure. Daca va inchipuiti ca o sa vina toata lumea si o sa zica \"mamaaa ce tare ce belea ce beton...\", ori nu sunteti realisti, ori credeti ca nivelul de inteligent pe aici e in general la cote foarte mici. Apropo, 307 CC e departe de a fi o masina sport, shadow, fara suparare. E o masina de fitze si atat, cu un demaraj de 11 sec pt motorizarea de 136cp si cam 9-10sec pt motorizarea de 180cp: http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=116413 , http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=116402 ...sporitva ca look, da, dar nicidecum sport. O Corolla sau un Civic de 1.6 au mari sanse sa-l bata la ambele motorizari pe 400m. |
Eu topicul asta l-ma facut special pt. KITUL DE TUNING EXTERIOR.
Nu am zis nimic de performante sau altceva, tocmai de asta am si zis ca 307 CC este o masina sport pe care merge (parerea mea) un tuning agresiv!!! |
Bogdan_16V - am facut testul cu \"Rice\" si a iesit intradevar asa cum spuneam si spuneai si tu. Daca vrei iti dau detalii pe PM
|
Daca poti trimite-mi-le si mie!!!
|
TREZIREA OAMENI BUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACESTA ESTE UN TOPIC FACUT PT CA NOI SA VOTAM, NU SA NE DAM CU PAREREA.
VAD AICI NUMAI CRITICI SI IMPRESII DE MARE TUNER CARLSSON, DAR DACA TE UIT MAI BINE VEZI CA VIN DE LA OAMENI FARA MASINI SAU CARNET. TERMINATI CU VRAJEALA SI HARFELE CA OAMENII ASTIA AU MUNCIT PT ACESTE MASINI. DACA VRETI SA LE CRITICATI, FACETI-O ALTUNDEVA. VOTATI SI DATI-LE PACE !!!!! NUMAI GURA DE VOI, ASTIA CARE SARITI LA GATUL OAMENILOR, DAR FAPTE... MACIUCA !!!!!!!!!! |
Domnul Hondarul acesta e un forum,lumea vb liber etc..nu trebuie sa scrii cu ,caps sa intelegem ce vrei sa zici...Lumea si-a dat cu parerea si atat,nu a criticat nimeni calitatea tuningului ci doar pe cel vizual:
In privinta celor fara carnet sau masini,cred ca au si ei dreptul sa-si spuna parerea,ptr ca daca nu,75% din useri nu ar mai fii. Vrei fapte...pai poate eu sau altii nu vor sa isi kitch-uiasca masina sau sa isi faca tuning ori poate ca ne place mai mult asa,stock.Asa ca nu inseamna ca nu esti pasionat de masini,racing etc daca nu iti prepari masina personala. La revedere! |
Re:
Quote:
Hondarul are mare dreptate in postul lui,cei in cauza au bagat multi bani in masinile lor+ca si le-au facut dupa gusturile lor si nu putem contesta/critica deoarece acestea difera de la om la om merita admirati pt banii /timpul bagati in masini topicul era facut pentru a a vota cea mai frumoasa dintre cele 3 masina si nu `e mai bine cu roti de 17` , `e prea mare eleronul` sau alte chestii :roll: scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine sa nu scriu |
Ideea e ca omul te roaga sa-ti dai cu parerea finutz, nu sa zici ca e de cacat masina lui in care a bagat multi bani.
Dar aici nici de dat cu parerea nu este. Trebuia ca oamenii sa zica cu cine au votat si de ce. Insa, romanii nostri, au simtit nevoia sa zica ca au votat cu \"X\" pt ca celelalte sunt de cacat. Cui i-ar conveni sa bage mii de euro in masina si sa vina un magnet cu un fier de masina, fara masina, sau chiar fara carnet si sa zica ca masina lui e de rahat ?? Asta nu intelge lumea de le noi: cand sa vorbeasca cand trebuie si ce trebuie. |
Re: Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning