![]() |
Re: dacia sport 24mig
apropo...semnalizari n-ai :)....sa stii ca suruburile alea pot face diferenta dintre o masina modificata cu bun gust si o tzaranie si ar fi pacat ca dacia ta arata chiar bine...accepta sfatul meu si pune suruburi ceva mai estetice sau incearca sa le elimini ;)
|
fratele meu nu am spus ca nu el schimb, am spus ca am timp sa le schimb si o voi face cu siguranta, si chiar fara sa se cunoasca, asa ca multumesc ptr sfat si semnalizari am , sunt niste gauri rotunde in draptul lor, dar cred ca am sa le mai maresc, inca nu stiu sigur:D, bafta si ne auzim saptamana viitoare cu poze finale:D.
|
bordu ii imbracat in imitatie de piele?...sau autocolant....cum ai prins imitatia....si la imbinarea cu aluminiul ala unde is butoanele cum ai facut de nu se vede ca ii imbracat?...
|
exterior nota:3 interior:3,50
|
media generala: 3,25
RESPINS:D CHIAR CA-I NASPA,FARA SUPARARE |
mie chiar imi place...si daca si propietarului ii place...e ok!
arati voi interiorul la masinle voastre si atunci mai vorbim... |
eu prin naspa ma refeream la exterior , mie unul nu-mi place cu spoilare prefer clasic;) dar important ii sa-i placa lui nu noua ca doar nu noi o conducem:rolleyes2
e forum public , noi ne-am dat cu parerea |
ce interior sa iti arat am 2 scaune o baterie in spatele lor si un extintor :)))))
|
Sincer sa va spun mie nu-mi place cum a iesit... cel putin culoarea la plasa e nashpa... Interiorul mai merge... insa la exterior nu e cine stie ce... parerea mea
|
ma sa stisi ca am terminat pana la urma masina, am iesit cu ea, si daca voua nu va place nu conteaza nimik ptr mine, dar stiu ca in realitate e cu totul acltceva si multi isi nu-si iau ochii de pe ea mai ales daca am ceva muzica data mai tare, asa ca eu am terminat si vreun moderator vede si sterge topicul ca nu ma mai intereseaza parerea nimanui, si asa nu m-a ajutat ni9meni, din invidiosi, bafta si aveti grija de veceurile voastre, pe bune vorbesc.
|
da lasati ma nene baiatu sa isi faca masina dupa plac daca lui asa ii place felicitari pt interior
|
Quote:
|
hai sa iti dau niste jante faine pt sportiva ta
|
In primu rand bravo pt efortu depus.. pacat ca nai imaginatie :) acu fara suparare am o caruta mai faina :( . interioru e acceptabil.. da dacia ta strica tot .. mai bineti strangi bani din alocatie si iti iei si tu un Kazan de tuica :)) ! :P
Acu nu o lua personal e vb doar de afaceri. Si la urma urmei nu noua tre sa ne placa.. tie ..( iati un pegas ) |
mig-ule. adresa mea de mes. ncs_ady4tuning. vb ceva cu u
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning