Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia C A G (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/35607-dacia.html)

flocea_ro_ab 17-03-09 22:09

Re: Vreau si eu pareri

nush cum le zice.. aripile alea de pe care vine pusa bobina de inductie.. :D bidonu de apa etc releuri.. stii de care zic ?

Bunea.Marius 18-03-09 20:33

Am inteles la ce te referi , exact cum ai zis tu contra aripi.
Sunt contra aripi model mai nou si sunt montate cu panou fata model 1300.:idea:

Poti sa-ti faci o idee uitandu-te la postarile mele din pagina 3 unde am atasat niste poze cu partea de tinichigerie:shock::shock::shock:.In cazul in care nu intelegi mare lucru din poze revii cu intrebari si iti explic eu.:D

flocea_ro_ab 18-03-09 21:17

trebuie ceva omologare la rar ca imi pun contra aripi model nou ?
eu la amea mai am ceva de lucru, capota si aripi fata schimbate si la cupeu ca ii lovit, si putin la un longeron in rest nu am treaba:D

Bunea.Marius 18-03-09 21:26

1 Attachment(s)
Nu trebuie nici o omologare pt ca sunt piese de schimb.
:!:

Iar seria caroseriei este prinsa in pocnituri.O dai jos si o pui dupa aceea la loc.

flocea_ro_ab 18-03-09 22:22

dar nu cred ca tai pana la serie...am vazut unde se imbina:d acolo sunt niste placute cu greutatea si alte cele.. seria e pe oala telescopului din cate stiu.:D

Bunea.Marius 19-03-09 13:37

Da asa este nu ajunge la seria aceea de pe oala telescopului dar eu ma refeream la calelalte serii care sunt pe contra aripa dreapta si sunt scrise pe o placuta din aluminiu si prise in pocnituri .

Oricum mergi la un tinichigiu bun si le va schimba fara probleme .Bafta:D

Bunea.Marius 20-03-09 23:09

3 Attachment(s)
Mai pun si eu niste poze cu jantele fata pe care le-am montat astazi8):lol:

Daniel_Toa 21-03-09 06:07

Deci cat mai urgent o intalnire colo' la padure sa admir masina asta foarte frumoasa cu noile jante :)

TR_00_ANN 21-03-09 09:31

bravo...ai avut ceva de munca dar si ambitie....esti din peco parca dac nu ma insel, termin si eu cazanul ca m-au lasat toate amortizoarele dupa atata carja si ne gasim pe platforma...pana atunci sa ne auzim numai de bine

Bunea.Marius 21-03-09 16:20

Sunt de acord cu voi dar deocamdata nu pot sa ies cu ea pentru ca mai am de lucru .Asa ca va mai zace o perioada in garaj ,dar daca imi spuneti si mie cand va mai intalniti poate vin pana acolo .:yes:

cornelloco 22-03-09 04:24

nu turbezi de la atat rosu ?

tmkrf 24-03-09 13:39

se gasesc asemenea praguri cum ti ai pus tu ?

Bunea.Marius 24-03-09 17:16

Nu ma deranjeaza culoarea rosu de la interior pt ca nu este in totalitate ,e in contrast cu negru ca si la exterior ;plafonul este negru care are o suprafata mai mare ,plus ca unele elemente sunt vopsite negru.:-P

Banuiesc ca te refereai la interior.Oricum nu,nu ma deranjeaza deloc ba chiar i-mi place foarte mult combinatia rosu-negru .:rolleyes2

Chitul l-am cumparat de la o firma de tuning.

Bunea.Marius 03-04-09 21:23

3 Attachment(s)
Alte poze in care se vede munca mea de astazi adica grila fata si spoilerul cituit.:lol:

tmkrf 04-04-09 00:10

ce grila ii vei pune ? custom ?
farurile originale le pui ? sau de alta masina ?

All times are GMT +2. The time now is 15:09.

- Copyright 2026 4Tuning