![]() |
Re: Vreau si eu pareri
nush cum le zice.. aripile alea de pe care vine pusa bobina de inductie.. :D bidonu de apa etc releuri.. stii de care zic ?
|
Am inteles la ce te referi , exact cum ai zis tu contra aripi.
Sunt contra aripi model mai nou si sunt montate cu panou fata model 1300.:idea: Poti sa-ti faci o idee uitandu-te la postarile mele din pagina 3 unde am atasat niste poze cu partea de tinichigerie:shock::shock::shock:.In cazul in care nu intelegi mare lucru din poze revii cu intrebari si iti explic eu.:D |
trebuie ceva omologare la rar ca imi pun contra aripi model nou ?
eu la amea mai am ceva de lucru, capota si aripi fata schimbate si la cupeu ca ii lovit, si putin la un longeron in rest nu am treaba:D |
1 Attachment(s)
Nu trebuie nici o omologare pt ca sunt piese de schimb.
:!: Iar seria caroseriei este prinsa in pocnituri.O dai jos si o pui dupa aceea la loc. |
dar nu cred ca tai pana la serie...am vazut unde se imbina:d acolo sunt niste placute cu greutatea si alte cele.. seria e pe oala telescopului din cate stiu.:D
|
Da asa este nu ajunge la seria aceea de pe oala telescopului dar eu ma refeream la calelalte serii care sunt pe contra aripa dreapta si sunt scrise pe o placuta din aluminiu si prise in pocnituri .
Oricum mergi la un tinichigiu bun si le va schimba fara probleme .Bafta:D |
3 Attachment(s)
Mai pun si eu niste poze cu jantele fata pe care le-am montat astazi8):lol:
|
Deci cat mai urgent o intalnire colo' la padure sa admir masina asta foarte frumoasa cu noile jante :)
|
bravo...ai avut ceva de munca dar si ambitie....esti din peco parca dac nu ma insel, termin si eu cazanul ca m-au lasat toate amortizoarele dupa atata carja si ne gasim pe platforma...pana atunci sa ne auzim numai de bine
|
Sunt de acord cu voi dar deocamdata nu pot sa ies cu ea pentru ca mai am de lucru .Asa ca va mai zace o perioada in garaj ,dar daca imi spuneti si mie cand va mai intalniti poate vin pana acolo .:yes:
|
nu turbezi de la atat rosu ?
|
se gasesc asemenea praguri cum ti ai pus tu ?
|
Nu ma deranjeaza culoarea rosu de la interior pt ca nu este in totalitate ,e in contrast cu negru ca si la exterior ;plafonul este negru care are o suprafata mai mare ,plus ca unele elemente sunt vopsite negru.:-P
Banuiesc ca te refereai la interior.Oricum nu,nu ma deranjeaza deloc ba chiar i-mi place foarte mult combinatia rosu-negru .:rolleyes2 Chitul l-am cumparat de la o firma de tuning. |
3 Attachment(s)
Alte poze in care se vede munca mea de astazi adica grila fata si spoilerul cituit.:lol:
|
ce grila ii vei pune ? custom ?
farurile originale le pui ? sau de alta masina ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning