![]() |
Re: NISSAN MEET 2013
intrebare...cu "remorca" sau fara ? :))
|
Daca se anunta doar 8-9 participanti, ce rost mai are intalnirea? Pt atat, eu zic ca sincer nu mai are rost intalnirea....
|
Quote:
La mine cred ca trage mai bine fara remorca |
Ma gandeam sa se gaseasca greu lumea dar ,nu credeam ca interesul e aproape nul,pe mine unul m-ar fi incantat si o simpla plimbare cu batranica printre munti dar asta-i viata
|
ma bag si eu cu cazanu daca nu a fost deja intalnirea
|
Quote:
|
Puteti conta si pe mine... chiar mi-ar placea o astfel de intalnire.
Pare rau ca am vazut threadul abia acum. sper sa nu se fi fasait treaba :) Oricum...puteti conta pe mine. LE. Sincer, nu trebuie neaparat sa fie cine stie ce intalnire, putem sa facem un fel de Meet'n'greet, sau cars and coffee :) |
si revin cu marea intrebare....se intampla ? chiar daca suntem 8-9-12-15 oameni ? cand ? unde ?
|
Eu sunt pentru ...dar depinde de week-end sa nu pice cu vreun mini concediu
|
Pai dc tot a venit vara haideti la mare. O intalnire in parcarile de la Mamaia nord sau undeva mai linistit gen Nepun,Olimp cred ca suna bine.
|
Buna idee,poate asa reusim sa ne strangem...probabil ca suntem extrem de putini detinatori de " babe" daca nici teoretic nu suntem 10 pe lista posibililor doritori
|
Hai cu intalneala. Sunt nou si ma bag si eu. Cand o facem?
|
Propun 6 iulie pe litoral. Cine se baga?
|
Eu ma bag.
PS: sfatul meu este ca fiecare doritor sa ne spuna din ce zona este si sa alegem un loc de intalnire care sa convina tuturor. Pe mine nu ma deranjeaza sa vin la mare. Dar cine e din Timisoara de exp nu stiu daca va veni la intalnire. Hai sa discutam sa ne stabilim. Veniti si cu alte propuneri sa fie convenabil pentru toata lumea. |
De cand se tot stabileste.....tot la proiectul de vorbe a ramas intalnirea......
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning