![]() |
Re: Subaru Impreza STI - Audison Connection
3 Attachment(s)
|
6 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Terminate si celelalte doua cutii impreuna cu panourile din mdf ale portbagajului.
Attachment 2704431 Attachment 2704432 |
deja parca vad placile de plexi cu led-uri :)
cam cat estimezi ca ar fi greutatea mdf-ului? |
Da , in rama de pe cutie va veni plexi` ,leduri vor fi ceva dar nu stiu ce si cum . Legat de greutate , undeva la 20-25 kg doar mdf`ul
|
3 Attachment(s)
Am montat tot mdf`ul , portbagajul a inceput sa prinda primele forme....
Attachment 2705369 Attachment 2705370 Attachment 2705371 |
arata beton
|
Varta? :(
Un deep ma gandesc ca ar fi mai ok, Varta s-ar putea sa-ti curga si chiar nu e pont... |
Eram curios cine scrie primul de baterie :D. Este varta pentru ca am avut`o noua si nu o foloseam. Cand am gandit dimensiunile cutiei am luat in calcul si varianta unei baterii dedicate car audio de la vreo trei firme. Dupa ce vad sistemul ca functioneaza tot si are finisajele pe care mi le doresc ,voi trece la alte upgrade`uri daca pot sa le spun asa printre care si bateria. Deci in viitorul apropiat va veni una deepcycle.
|
Quote:
II de rau ?!:rolleyes2 |
In nici un caz ;), am spus asta pentru ca ma asteptam , si eu sunt de aceeasi parere ,cei care stiu ce`i trebuie unui sistem audio , stiu ca deepcycle e ceea ce trebuie. Era normal sa apara o remarca de genu. Treaba cu bateria isi va urma cursul asa cum am spus mai sus.
Pe masina vor aparea inbunatatiri tot timpul deoarece pentru mine aceasta masina este relaxare si de aceea tot ce fac este in timpul liber sau cand vreau sa ma detasez. Sistemul era planificat sa fie terminat cu cateva luni mai tarziu , dar in ultima vreme am stat mai mult pe el si am grabit lucrarile sa ne putem intalni... |
Fain proiectul...esti dedicat si clar se reflecta asta in munca depusa.
Spor la proiect in continuare! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning