![]() |
mie mi se pare ca a fost un inceput chiar bun, au venit oameni cu scule tari de tot! Atata ca parea ca a fost complet dezorganizat si foarte putini participanti , dar oricum, pt primul concurs de acest gen mi s-a parut bun!
|
mdeah... am citit articolu... de poze ce se aude? ca filmu dureaza prea mult sa-l trag...
|
:oops: eu trebuie sa fac poze dupa film ... dar sincer cred ca de abia luni or sa apara...pana atunci tot ce pot sa fac e sa pun versiunea avi (divx) a filmului in loc la mpg-ul care e acum. Avi are doar 154MB
Maine o sa dau si linkul |
eu m-am asteptat la ceva mai spectaculos....n-am inteles nimik din tot concursu...care defapt a inceput dupa ce a plecat toata lumea....premii nu au fost...dar concurentii au platit sa participe....si un organizator era plin de impresii pe acolo zici ca ar fi venit iliescu :lol: .... eu am mers cu niste prieteni ca nu aveam ce face....sa-mi sparg si io masina prin gropi :)
oricum or fost cateva masini cu muzica adevarata.... cea mai tare faza o fost cand am vrut sa spal si io masina acolo in spate...cica la aia ca 400 de mii e spalatu la ei :D :D :D :D partea rea e ca am lovit masina in sibiu...la intoarcere.... :cry: Numai Bine! |
tu ai fost participant? sau spectator?
|
am fost spectator
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning