Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Dej (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/35292-dej.html)

OvyVW 21-05-07 17:52

Re: Dej

Quote:

Originally Posted by snopy's brother (Post 912090)
da asta ii masina

da...la masina asta m-am referit... mersi ca ai postat-o:D ...apropo MANTUS azi am vazut eleronu pe BZZ...defapt cred ca amandoi au eleroane de aste ''frumoase'':weirdface

MANTUS 21-05-07 18:31

Quote:

Originally Posted by OvyVW (Post 912444)
da...la masina asta m-am referit... mersi ca ai postat-o:D ...apropo MANTUS azi am vazut eleronu pe BZZ...defapt cred ca amandoi au eleroane de aste ''frumoase'':weirdface

mai prietene, asta e. O sa vad ce masina iti iei tu cand o sa ai 18 ani. Dar cum ti-am zis gusturile nu se discuta, iar proprietarul BZZ-ului a vazut ce se discuta despre eleronul lui, si o zis ca il doare in **** de parerile tu tuturor:)

OvyVW 21-05-07 18:40

Quote:

Originally Posted by MANTUS (Post 912514)
mai prietene, asta e. O sa vad ce masina iti iei tu cand o sa ai 18 ani. Dar cum ti-am zis gusturile nu se discuta, iar proprietarul BZZ-ului a vazut ce se discuta despre eleronul lui, si o zis ca il doare in **** de parerile tu tuturor:)

pai da...gusturile nu se discuta...da oricum,ii forum...se discuta diverse...nu-i nici un motiv de suparare(parerea mea)...daca toti proprietarii care au poze cu masina la kitch tuning s-ar supara:rolleyes2 ...ce-ar iesi:!: :?: ...

OvyVW 21-05-07 18:42

nu o lua ca masina lui fiind ''kitc''...n-am zis asta...inafara de eleron mie se pare totul ok;)

1300Racing 21-05-07 18:43

eleronul e penal:!:si pa calibra si pa vectra

OvyVW 21-05-07 18:44

Quote:

Originally Posted by 1300Racing (Post 912544)
eleronul e penal:!:si pa calibra si pa vectra

nu te contrazic:D ;)

snopy's brother 21-05-07 20:08

a mai observat cineva punto'u albastru du 2 usi..?este din dej...sta langa izotec

OvyVW 21-05-07 20:12

Quote:

Originally Posted by snopy's brother (Post 912698)
a mai observat cineva punto'u albastru du 2 usi..?este din dej...sta langa izotec

da...si ii de vanzare...cica are si ceva muzica in el:D ...imi zicea un coleg care ii vecin cu el...nu stiu cat cere pe el:no: ...frumoasa masina...

MANTUS 21-05-07 21:46

Quote:

Originally Posted by OvyVW (Post 912711)
da...si ii de vanzare...cica are si ceva muzica in el:D ...imi zicea un coleg care ii vecin cu el...nu stiu cat cere pe el:no: ...frumoasa masina...

din cate am auzit eu ii trebuie 6000 euro

snopy's brother 21-05-07 22:28

hm...nu stiu ce motor are pe el,dar tuningu mi se pare fainut si bine lucrat avea pe el (cred) fisa cu detalii dar nu mam uitat oricum daca are ceva motor de 1.4 si de prin 2001-2002 se merita

CJ-07-SRX 22-05-07 09:40

cat timp au eleroanele alea .. ii kitch .. si ar trebui sa aiba motiv de suparare
dar daca nu ii deranjeaza ce se discuta despre masinile lor , atunci ii grav
acu toata lumea se baga la tuning fie ca e cu gust sau fara ... lucru care mi se pare aberant
daca faci o treaba , fa-o bine:!:

snopy's brother 22-05-07 15:07

din cate am obs eu cei care nu cunosc nici un pic despre tuning,masini,li se pare foarte frumoase kitchu'rile ,nu stiu daca este intradevar adevarata dar cam asta am observat,totusi pentru ca un tuning sa iasa frumos fie ca este facut modest sau tip showcar trebuie sa se potriveasca liniile masinii cu eleron,sopilere,jante ,etc

OvyVW 22-05-07 21:26

revin cu amanunte despre fiat...masina ii aproape gata cumparata(inafara de acte)...de un prieten...o sa va mai aduc detalii despre motorizare si altele dupa ce vorbesc cu viitorul proprietar, ca din auzite nu prea imi place sa vorbesc...:D

snopy's brother 22-05-07 21:47

asteptam detalii;)

MANTUS 23-05-07 17:59

Quote:

Originally Posted by CJ-07-SRX (Post 913495)
cat timp au eleroanele alea .. ii kitch .. si ar trebui sa aiba motiv de suparare
dar daca nu ii deranjeaza ce se discuta despre masinile lor , atunci ii grav
acu toata lumea se baga la tuning fie ca e cu gust sau fara ... lucru care mi se pare aberant
daca faci o treaba , fa-o bine:!:

Sunt perferct de acord cu tine. Dar nu toata lumea are buzunarul plin. Nu?:p

All times are GMT +2. The time now is 16:20.

- Copyright 2025 4Tuning