![]() |
Re: E36 - 2013 project car
vrei detaliat ? cat ia fiecare ? macar recunosti ce vopsea este ? sau sti macar ce inseamna o restaurare ? sti cat costa un cheder nou ? un stop nou ?
|
ooo... in sfarsit e gataa.
Frumos! felicitari pentru felul in care arata masina si pentru munca depusa la ea!!! PS: Ne vedem la Meeting trebuie sa dai de baut :)) |
Quote:
|
Stiu cat costa,daca era un M3 EVO intelegeam investitia,asa mi se pare un fas si oricum e prea mult orice ai zice.
2000 de euro pt o vopsea si 3 chedere |
Quote:
in cei 1800 care zice eros intra tot si jantele si gumele si farurile si stopurile chederele toate nu doar 3.....plus bandouri vopsea manopera,parbriz luneta si multe altele...nush daca s-a ajuns la 1800 euro eu nu am calculat. eu stiu doar ce s-a cumparat la masina. |
ba esti nebun ? da ia zi tu ma cat trebuia sa dau ? pe vopsea 5 mil sa sara dupa masina cand am 100 la ora sa o vopsesc in curte la nea gica vopsitorul si sa am adaos de muste tantari si nisip in lacul masinii sa iau chedere din s-h ca sa intre apa ? nu ? asa trebuia facut ? bai taticu ca sa intelegi 130 de euro este doar chederul exterior de la trapa despre ce vorbim aici ? despre pasionati sau ce? nu vroiai unde era rugina sa trag banda adeziva sa vopsesc peste ?
|
Quote:
|
Eu ma refeream doar la vopsitul masinii.Poate daca te exprimi mai clar nu o sa mai apara micile confuzii.
|
poate daca citesti tu cum trebuie nu se creaza confuzii am zis astfel ''vopsit nu stiu exact, per total 1800 de eur + /- )
|
Quote:
|
Quote:
Nu ai avut probleme sa treaca adezivul prin material? |
Quote:
|
Quote:
un altul te a intrebat cat te a ajuns vopsitu?ai spus ca nu stii exact,dar in total 1800 de euro De aici rezulta ca e vorba doar de pregatit,echipat si vopsitul in sine. Intelegi,geniule ?Unii ati facut scoala la frecventa redusa si nu stiti sa va exprimati. oricum,misto culoare |
Quote:
|
a iesit belea belea , tot ce mai trebuie acum e sa mancam niste mici pe capota :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning