Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Lada Concept "C" Coupe (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/35267-lada-concept-coupe.html)

sebaaa 16-03-07 20:34

Re: Lada Concept "C" Coupe

bv TOPSER super tare motajul..si cand te gandesti k e pe bune..
pisu de pe lume..ar trebui sa le pui pe net, pe alte forumuri auto ;)
NEAPARAT SA PUI INTR-UN COLT FORUM.4TUNING.RO ;)!

KONELL 19-03-07 09:11

Masina e frumoasa ....... sa ajunga si Dacia sa produca un asemenea concept si o sa ne permitem sa criticam

criss_cars 19-03-07 13:43

Nu inteleg de ce toate commenturile fac comparatia intre Lada si Dacia k nu are nici o legatura. Oricum o masina k asta nu va fii nicioadata produsa de Lada in serie sigur e doar o chestie de imagine la fel cum a fost si la noi Loganul alcela breck care ziceai k e un 4X4 veritabil

Quattro27 20-03-07 01:05

butonu ala din mijlocu consolei e comunist de rosu... parca ii din alt film. si tind sa cred ca designu Loganului nostru e mult mai original

Treshure 21-03-07 22:26

daca ar costa sub 10000 E si-ar merita banii. Ca si grande punto de altfel

Seat_TDI 22-03-07 22:12

mie sincer imi place,au evoluat si ei cat de cat

import_skillzzz 23-03-07 21:06

masina asta vine la un ferarri si-i zice "ba calutule castrat...pardon cabrat - i was brn tuned :-P"

dogy_10 23-03-07 22:12

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 814598)
masina asta vine la un ferarri si-i zice "ba calutule castrat...pardon cabrat - i was brn tuned :-P"

mah fi serios, dacate aude un designer adevarat vomita.....cum potzi sa compari hidosenia asta cu ferrari, care e tata masinilor

B38TNY 26-03-07 16:23

arata bine rau....frumos concept:D

ShinyG 26-03-07 22:57

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 795417)
Nu sunt filozof prietene ... doar ca le-am condus pe amandoua si am scris concluzia...

Tin sa re-reamintesc ca acest thread este despre acest concept, deci ORICE comparatie Lada-Dacia este irelevanta, chiar daca "le-ai condus pe amandoua"...
Si acum ironia nesimtita: sa ne trimiti si nou a poze cu tine in Lada Concept C!

soringoal 27-03-07 15:09

tare masina

juana_man 30-03-07 11:08

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 789444)
arata bine dar..un mare DAR ... cam fura:)

spune-mi cine nu se mai inspira din alt model?nu ma refer la marii producatori!!!ma refer la astia cu un buget mai..low
sincer,eu as prefera unu k asta decat un golan

criss_cars 30-03-07 16:15

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 824781)
spune-mi cine nu se mai inspira din alt model?nu ma refer la marii producatori!!!ma refer la astia cu un buget mai..low
sincer,eu as prefera unu k asta decat un golan

Loganul dupa ce e furat??

SERJAN 10-04-07 13:43

e frumoasa masina la exterior, interioru e cam naspa. pacat ca nu e un concept chiar asa original. is curios cat costa...

dogy_10 10-04-07 14:29

cat plm sa coste daca e CONCEPT......fatilor puneti mana pe un dictionar si cititi.....daca e concept inseamna ca prefigureaza un model de serie...adica unele elemente de design si/sau tehnice o sa fie prezente pe un model de serie ce va fi lansat......ca lacata minte au unii se asteptau sa se umple strazile de logan steppe cand scria clar CONCEPT....

All times are GMT +2. The time now is 22:11.

- Copyright 2026 4Tuning