![]() |
Re: BMW-E 30 By Dr.ZOZO.
cum sa se abandoneze ,doar merge greu ca mai tre sa termin si omega,ca de mine nu prea am timp.
|
Arata-ne si noua ceva poze... ce mai faci? cum mai esti? ce lucrezi? :))) ca ne faci sa credem ca ai plecat in Bahamas cu multe femei si nu mai lucrezi nimic. :)))
|
s-a cam mutat la sibiu:)
|
Mna... eu ziceam bahamas cu multe femei dar defapt ii Sibiu:)) (stiam), numai ce se intampla de nu ne mai arata nimic? La Sibiu nu este internet??? :)))
|
s-a mutat pe sectiunea SIBIU...
|
in bahamas nar fi rau,dar nici in sibiu nu e naspa,am sa va pun niste poze cu garajul,magazinul,etc dar de abia acuma termin si ma apuc de masini.
azi ma duc sa dau mana cu PRODIGY.CRED CA O SA FIE UN CONCERT PE CINSTE. nu imi pare rau ca am plecat din oradea deloc aici e cu totul alta viata di toate punctele de vedere,aici orasul se misca la propriu,show-uri ,concerte,chefuri,non-stop.masini tari,si cel mai bun lucru FRESH AIR . va urez tuturor un mare la multi ani si cat mai multe realizari in 2008,si un an nou cu masini si concepti noi. HAPPY NEW YEARS. Dr.ZOZO |
Va doresc un an nou fericit si plin de indepliniri !! La Multi Banii !!
|
Quote:
ce mai faci omule mai traiesti? |
da man. cand faci o vizita pe la sibiu,sa-ti pun curu in cateva masinute care au trecut de 400 de cai,
am un prieten aici care are un seria m 5 alpina . |
:) sunt curios sa vad cum te`ai amenajat la sibiu..am sa`ti fac o vizita dupa ce`mi desfac si repar motoru.
cand ii fac rodajul il fac pana la sibiu :P |
se poate continua doar despre bmw'urile E30 pe care le modifica dr. zozo?
sau facem un topic separat de discutii cu nenea Zozo... |
am sa vin frate sa vad ce ti-ai facut pe acolo.trimite-mi mesaj k adresa de mesenger
|
id-ul meu de mes e (zozonextzone)
dar nu prea intru pe mes,cad deschid mag in 15 ian,acolo o sa fiu non-stop pe mes. |
numarul de telefon afisat este valabil?
|
poi am adresa aia si ai dat si accept la mine dar nu ai intrat niciodata.
ok man mai vb ,multa bafta si un an nou fericit. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning