Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/34919-comporti-femeie-uram-barbatii.html)

pheerya 02-04-07 17:48

Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

mda....putem sa privim lucrurile si din perspectiva asta...;)

aleks 03-08-07 13:05

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 781191)
Nu cred k tre sa explic prea multe.As vrea k sa se vada si cealalta parte a monedei.Rog fetele sa se implice...sa scrie aici intimplari concrete,ce anume le-a facut sa se urce p pereti d nervi,sau sa isi piarda increderea..mai rau ,sa ajunga sa ureasca....si in asa fel,poate unii sa mai inteleaga c NU trebuie sa faca...
Eu una incep cu o greseala,p kre o consider imensa din partea voastra.eu asta o numesc asa simplu "suflat in cwr"...si aici ma refer la faptul,k in mod inconstient,sau constient treci d limitele decentei,si o tii p d-soara ta in palme,indiferent d cum se comporta ea cu tine...d frica k o pierzi...
..eu inteleg f bine k o persoana speciala merita tratament special...dar in asa fel,esti p cea mai buna cale sa pierzi respectul ei!adik ea asa se gindeste:asta-i prost!pot sa-i dau si un sut in cwr,k tot numai roz vede in fata lui...si are dreptate!!!
Well..asa sa NU te comporti cu o femeie!rasfat-o,pana ce vezi k ea se revanseaza...vb frumos cu ea,pana ce vb si ea frumos cu tine..dar in clipa in kre vezi k incepe sa isi bata joc d tine,pune-ti piciorul in prag..mai ales daca ai atata minte sa realizezi kre e situatia,k asa poti sa cistigi respectul ei...;)

mai spune-ti-ne ce va mai enerveaza, pe mine ma intereseaza in mod special subiectul :lol::lol:

Bea69 03-08-07 16:45

...asta dimineata,am parcat intr-un loc mai putin permis(as usual)...cum ies din masina,vine un "sc X5 srl" vb lu' aleks....si urla:dar nici kiar asa d-soara! k vezi doamne el nu incapu'(tin sa precizez k mai intra si o vaca)...nah...nu i-am zis d data asta nimik :shock: (eram mult prea grabita) ,ci am tras masina mai incolo...dar el trebuia sa admita k nu din cauza mea nu a incaput...:D :D :D cind am trecut p linga el..radeam vizibil...era penibil omu'
altul da cu curu masinii p 2 benzi...frane,claxoane d rigoare...vezi doamne,el are 5-ar nou cu nr rosii,toata lumea la o parte...omu' dispare,parchez..incep sa socotesc ceva la telefon,cind imi ridic okii,parcase si el linga mine,a iesit din masina,si statea in fata mea,vizibil asteptindu-ma p mine...cind ies,zice:stai,si te vad...:shock: mooooooooooaaaa..am luat foc!da-te-n mortii matii d tzaran prost c esti!esti rusine ptr masina aia,sa moara mama d nu...
omu' a ramas paralizat...si am plecat.nush daca a inteles dc am fost atat d suparata...k oricum nu se uita el in oglinda,k e doar d design p masina...:evil:

Magos 03-08-07 22:01

mmm... specimene care merita distruse!!! x-(

MihaiS 03-08-07 23:20

cred c lucrul care face orice femeie sa se urce p pereti de nervi e minciuna.n-am simtit-o p pielea mea dar asa cred din "auzite" c nu merge sa zic vazute.rog fetele sa ma contrazica dk nu am dreptate.:D

Magos 03-08-07 23:38

adevarat....

NightDevil 04-08-07 11:40

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 1029205)
cred c lucrul care face orice femeie sa se urce p pereti de nervi e minciuna.

Nu le place concurentza :lol:

aleks 04-08-07 19:39

dap, aici pot sa te sustin :)

MihaiS 04-08-07 20:00

mie mi-e tare frica cu voi.cam toti se dau mari cocosi in casa si de fapt sunt tinuti sub papuc......si de obicei femeile nu mint nici un sfert din ce pot minti baietii.ma rog dk chiar mint se dau repede de gol in schimb barbatii:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :rolleyes2 ei pot aproape orice,ajung sa creada si ei minciuna.....a si mai e ceva baietii dk descopera "minciuna" sar imediat la scandal in schimb femeile nu prea...isi dau seama si nu zic nimic.se-ntreaba sotii sau prietenii lor "oare ce-are c e schimbata"asa c femeile sunt mai.....cinstite si sincere in privinta minciunii....:-)

Bea69 05-08-07 03:40

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 1029716)
Nu le place concurentza :lol:

nah..asta kiar k o fo' o perla!:D :D :D oare cine face mai urit cind afla d concurenta?femeia sau barbatul?:twisted:
@MihaiS:zici tu ceva..dar toate astea sunt fleacuri p linga faptul k esti un maaare gajicar...:D :D :D ..uite, cum tre sa te bagi sub pielea femeilor ;)

MihaiS 05-08-07 14:42

nu sunt un mare gajicar....:sad: dk eram nu stateam alturi de prietene mea 2 ani si 6 luni si am de gand se continui....dk eram cum ma crezi u deja ii faceam propuneri lui Magos.....:rolleyes2

Bea69 05-08-07 16:52

Imi cer scuze!Intentia mea,nici p departe nu a fost sa te fac sa te simti nasol.;)

Magos 05-08-07 17:12

asa baieti sa mai recunoasca, mai rar...

Magos 05-08-07 17:13

Ce ma face pe mine sa urasc un barbat?? Minciunile pe care ti le zice, si pe care si el le crede... Si proasta e femeia ca ii permite... In fine...

Turbo110 05-08-07 19:44

Barfing Sound

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning