![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
mda....putem sa privim lucrurile si din perspectiva asta...;)
|
Quote:
|
...asta dimineata,am parcat intr-un loc mai putin permis(as usual)...cum ies din masina,vine un "sc X5 srl" vb lu' aleks....si urla:dar nici kiar asa d-soara! k vezi doamne el nu incapu'(tin sa precizez k mai intra si o vaca)...nah...nu i-am zis d data asta nimik :shock: (eram mult prea grabita) ,ci am tras masina mai incolo...dar el trebuia sa admita k nu din cauza mea nu a incaput...:D :D :D cind am trecut p linga el..radeam vizibil...era penibil omu'
altul da cu curu masinii p 2 benzi...frane,claxoane d rigoare...vezi doamne,el are 5-ar nou cu nr rosii,toata lumea la o parte...omu' dispare,parchez..incep sa socotesc ceva la telefon,cind imi ridic okii,parcase si el linga mine,a iesit din masina,si statea in fata mea,vizibil asteptindu-ma p mine...cind ies,zice:stai,si te vad...:shock: mooooooooooaaaa..am luat foc!da-te-n mortii matii d tzaran prost c esti!esti rusine ptr masina aia,sa moara mama d nu... omu' a ramas paralizat...si am plecat.nush daca a inteles dc am fost atat d suparata...k oricum nu se uita el in oglinda,k e doar d design p masina...:evil: |
mmm... specimene care merita distruse!!! x-(
|
cred c lucrul care face orice femeie sa se urce p pereti de nervi e minciuna.n-am simtit-o p pielea mea dar asa cred din "auzite" c nu merge sa zic vazute.rog fetele sa ma contrazica dk nu am dreptate.:D
|
adevarat....
|
Quote:
|
dap, aici pot sa te sustin :)
|
mie mi-e tare frica cu voi.cam toti se dau mari cocosi in casa si de fapt sunt tinuti sub papuc......si de obicei femeile nu mint nici un sfert din ce pot minti baietii.ma rog dk chiar mint se dau repede de gol in schimb barbatii:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :rolleyes2 ei pot aproape orice,ajung sa creada si ei minciuna.....a si mai e ceva baietii dk descopera "minciuna" sar imediat la scandal in schimb femeile nu prea...isi dau seama si nu zic nimic.se-ntreaba sotii sau prietenii lor "oare ce-are c e schimbata"asa c femeile sunt mai.....cinstite si sincere in privinta minciunii....:-)
|
Quote:
@MihaiS:zici tu ceva..dar toate astea sunt fleacuri p linga faptul k esti un maaare gajicar...:D :D :D ..uite, cum tre sa te bagi sub pielea femeilor ;) |
nu sunt un mare gajicar....:sad: dk eram nu stateam alturi de prietene mea 2 ani si 6 luni si am de gand se continui....dk eram cum ma crezi u deja ii faceam propuneri lui Magos.....:rolleyes2
|
Imi cer scuze!Intentia mea,nici p departe nu a fost sa te fac sa te simti nasol.;)
|
asa baieti sa mai recunoasca, mai rar...
|
Ce ma face pe mine sa urasc un barbat?? Minciunile pe care ti le zice, si pe care si el le crede... Si proasta e femeia ca ii permite... In fine...
|
Barfing Sound
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning