![]() |
Re: Sunet pe Tico
monel...fratzica ti-am zis k vreau sami i-au ground zero...si sper sa-mi iau :) iar cu cincinta o rez. io cumva sa incapa in ticobelosu meu :)
|
stai linistit ca o sa incapa. cum au incaput doua kickere pe 12 in tico ala verde, o sa incapa si la tine ca vrei sa iti pui.
|
Quote:
|
Pai normal ca incinta se calculeaza. cum am facut si eu.
O sa te ajut sa o faci OVIS, numai sa ai difu. |
braconiere mersi de ajutor...acu sa rezolv niste pb. tehnice la tico si dupa aia ma bag pe sunet pe el :) si sper sa-mi iau dupa aia un condensator...kci cu bateria aia mititica nu stiu cat o sa reziste...oricum MERSI de ajutor fratzica...dau o bere knd ne mai intalnim...:)
|
Mie mi-au venit componentele si condensatoru... numai ca nu le mai pun in masina ca o VAND.... asta este.
|
cat ai dat pe condensator ?
|
Quote:
spune-mi si mie daca vrei... |
nick_nasta, este din cate am vazut io un program pe net numit BassBox 6 si s-ar putea sa faci cu ala ceva, numa k io imi prind urechile k sunt niste coordonate pe care trebuie sa i le dai tu...si nu prea le inteleg, da in fine dk t e descurci cu el e OK :)
|
Quote:
pe condensator am dat 35euro (de 1 farad) dar de dincolo. |
datimi o idee...cum sa pun boxe in spate la tico.....in chestia aia tare din spate....de deasupra portbagajului...
|
de 2 farazi este la sigma shoping center la 168 ron
|
!! cine a schimbat sunet pe tico....sami dea add pe mess....k am nevoie de sfaturi: isac_vlad2004
|
ma I5@k, poti face urmatoarea miscare, ia difurile din spate si fa-le o incinta fin fibra si punele in spate in ushi, eu unu asha sper k am sa fac, o sa fie o pb. cu faptu k difurile ovale din spate au adancimea mai mare decat cele rotunde, dar dk o sa faci suportul din fibra cu o adancime mai mare o sa fie totul OK...si ink ceva in spate difurile suna km nasol...e vorba de incinta de bas kre lipseste cu desavarsire la tico, crede-ma am 2 exploduri ovale in spate si is k prastia...nu subestimez explodu da dk le bag in ushi suna superb :)
|
am o intrebare...casetu original cum se scoate??
ms oricum pt cei care ma sgatuiesc...raman dator.. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning