Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Sunet pe Tico (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/34897-sunet-tico.html)

ovis 17-05-07 22:16

Re: Sunet pe Tico

monel...fratzica ti-am zis k vreau sami i-au ground zero...si sper sa-mi iau :) iar cu cincinta o rez. io cumva sa incapa in ticobelosu meu :)

braconieru' 18-05-07 11:09

stai linistit ca o sa incapa. cum au incaput doua kickere pe 12 in tico ala verde, o sa incapa si la tine ca vrei sa iti pui.

nick_nasta 21-05-07 09:25

Quote:

Originally Posted by ovis (Post 905682)
mai bine ai facut si io zic ca suna mai bine un subwoofer...si io pe viitor vreau smai iau un subwoofer si m-am gandit la un ground zero...si sa-i fac incinta :)

da dar si cu incinta asta e nasol.trebuie calculata k daca nu.....o faci degeaba.

braconieru' 21-05-07 11:35

Pai normal ca incinta se calculeaza. cum am facut si eu.
O sa te ajut sa o faci OVIS, numai sa ai difu.

ovis 21-05-07 16:34

braconiere mersi de ajutor...acu sa rezolv niste pb. tehnice la tico si dupa aia ma bag pe sunet pe el :) si sper sa-mi iau dupa aia un condensator...kci cu bateria aia mititica nu stiu cat o sa reziste...oricum MERSI de ajutor fratzica...dau o bere knd ne mai intalnim...:)

braconieru' 21-05-07 22:02

Mie mi-au venit componentele si condensatoru... numai ca nu le mai pun in masina ca o VAND.... asta este.

ovis 21-05-07 22:20

cat ai dat pe condensator ?

nick_nasta 23-05-07 21:25

Quote:

Originally Posted by braconieru' (Post 911801)
Pai normal ca incinta se calculeaza. cum am facut si eu.
O sa te ajut sa o faci OVIS, numai sa ai difu.

stii cum se calculeaza?
spune-mi si mie daca vrei...

ovis 24-05-07 00:18

nick_nasta, este din cate am vazut io un program pe net numit BassBox 6 si s-ar putea sa faci cu ala ceva, numa k io imi prind urechile k sunt niste coordonate pe care trebuie sa i le dai tu...si nu prea le inteleg, da in fine dk t e descurci cu el e OK :)

braconieru' 29-05-07 09:36

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 916486)
stii cum se calculeaza?
spune-mi si mie daca vrei...

la fiecare difuzor pe care il cumperi, se dau niste date, si pe baza acelor date se calculeaza. no pot sa iti explic in cateva randuri ca nu e chiar asa usor.

pe condensator am dat 35euro (de 1 farad) dar de dincolo.

I5@k 09-06-07 09:44

datimi o idee...cum sa pun boxe in spate la tico.....in chestia aia tare din spate....de deasupra portbagajului...

DACIA-Wrc 09-06-07 11:14

de 2 farazi este la sigma shoping center la 168 ron

I5@k 09-06-07 12:18

!! cine a schimbat sunet pe tico....sami dea add pe mess....k am nevoie de sfaturi: isac_vlad2004

ovis 09-06-07 14:47

ma I5@k, poti face urmatoarea miscare, ia difurile din spate si fa-le o incinta fin fibra si punele in spate in ushi, eu unu asha sper k am sa fac, o sa fie o pb. cu faptu k difurile ovale din spate au adancimea mai mare decat cele rotunde, dar dk o sa faci suportul din fibra cu o adancime mai mare o sa fie totul OK...si ink ceva in spate difurile suna km nasol...e vorba de incinta de bas kre lipseste cu desavarsire la tico, crede-ma am 2 exploduri ovale in spate si is k prastia...nu subestimez explodu da dk le bag in ushi suna superb :)

I5@k 09-06-07 21:08

am o intrebare...casetu original cum se scoate??
ms oricum pt cei care ma sgatuiesc...raman dator..

All times are GMT +2. The time now is 08:23.

- Copyright 2026 4Tuning