![]() |
Re: NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA
La lotus pana la urma? cum de nu la lidl?si eu am fost pe acolo ca acol lucrez... pe 4 am mers..si`mi pare rau ca nu am putut fi prezent,daca tot a fost vreme rea oleaka ploua cum de nu ati mers in subterana,pt k a fost full? abia am gasit si eu 1 loc.Frumos oricum pt prima intalnire.. :) sper sa apuc si eu cateodata.. sa fiu prezent.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Asa...ca prin minune am auzit ca as fii in grupul asta! fara a fi anuntata oficial si am primit si un tricou cu vreo 2 marimi mai mare decat ce port eu prin "intermediari". Am zis sa fiu si eu fairplay si sa imi prezint si eu masina.
|
Passat 1988 .
1.6 turbo disel cu upgrade al tubinei GTB 2260 VK filtru sport YED jante OZ ultralegera 14 inch |
Quote:
|
Quote:
|
hai sa nu ne asemanam cu anumite lucruri:Dnu am nici o masina pe numele meu. si am pus si eu ce am gasit pe aici. si apropo, data viitoare cand ai planuri de genu asta suna omu...ca nu iti da nimeni in cap daca dai un telefon :)) si apropooo :))) da ma descurc fara servo sunt sofer nu o pisi care nu stie sa vorbesca decat de posete si alte cele
|
Quote:
|
Iui ce rea e asta mica :-))))) 1.6td ce mi-as fi dorit si eu motorul ala cand aveam passat,o super masina :-)
p.s.bine ai venit pe forum :-) |
Quote:
|
ce A3? cine are A3?
|
bine`ai venit pe forum, junior :*
|
Quote: