Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/348801-night-racers-echipa.html)

18BSV 16-12-12 00:21

Re: NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA

La lotus pana la urma? cum de nu la lidl?si eu am fost pe acolo ca acol lucrez... pe 4 am mers..si`mi pare rau ca nu am putut fi prezent,daca tot a fost vreme rea oleaka ploua cum de nu ati mers in subterana,pt k a fost full? abia am gasit si eu 1 loc.Frumos oricum pt prima intalnire.. :) sper sa apuc si eu cateodata.. sa fiu prezent.

GTI TURBO 16-12-12 12:32

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5286663)
5 m inute mai 5 minute de ajungea si eu mai repede :sad::sad::sad: next time :D

Bine k am ajuns la suc :D ( papuc)

Mda........asa e cu astia insurati.......lasa ca pana la urma de sub papuc o sa ajungi sub tren=))=))=))......lasa ca data viitoare speram sa fim mult mai multi:X........iar cu locul intalnirilor.......ieri nu aveam nici un loc in subteran....asa ca am facut cateva poze si am taiat o direct la un ceai......la vara va fi mai usor.........

Swamp Boy 16-12-12 20:23

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5287145)
Mda........asa e cu astia insurati.......lasa ca pana la urma de sub papuc o sa ajungi sub tren=))=))=))......lasa ca data viitoare speram sa fim mult mai multi:X........iar cu locul intalnirilor.......ieri nu aveam nici un loc in subteran....asa ca am facut cateva poze si am taiat o direct la un ceai......la vara va fi mai usor.........

pf ..vara :X la garaj chesti ..trestii...alta viata

simadela 16-12-12 22:27

2 Attachment(s)
Asa...ca prin minune am auzit ca as fii in grupul asta! fara a fi anuntata oficial si am primit si un tricou cu vreo 2 marimi mai mare decat ce port eu prin "intermediari". Am zis sa fiu si eu fairplay si sa imi prezint si eu masina.

simadela 16-12-12 22:29

Passat 1988 .
1.6 turbo disel
cu upgrade al tubinei GTB 2260 VK
filtru sport YED
jante OZ ultralegera 14 inch

GTI TURBO 16-12-12 22:53

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5287805)
pf ..vara :X la garaj chesti ..trestii...alta viata

Corect.....alta viata la vara.....

GTI TURBO 16-12-12 22:57

Quote:

Originally Posted by simadela (Post 5287933)
Asa...ca prin minune am auzit ca as fii in grupul asta! fara a fi anuntata oficial si am primit si un tricou cu vreo 2 marimi mai mare decat ce port eu prin "intermediari". Am zis sa fiu si eu fairplay si sa imi prezint si eu masina.

Asa ca prin minune ai intr-adevar un tricou si daca iti doresti poti deveni membru al clubului....iar in legatura cu masina...e BESTIALA.....E EXACT MASINA CARE TE CARACTERIZEAZA....TE DESCURCI FARA SERVO????

simadela. 16-12-12 23:18

hai sa nu ne asemanam cu anumite lucruri:Dnu am nici o masina pe numele meu. si am pus si eu ce am gasit pe aici. si apropo, data viitoare cand ai planuri de genu asta suna omu...ca nu iti da nimeni in cap daca dai un telefon :)) si apropooo :))) da ma descurc fara servo sunt sofer nu o pisi care nu stie sa vorbesca decat de posete si alte cele

GTI TURBO 17-12-12 01:07

Quote:

Originally Posted by simadela. (Post 5288004)
hai sa nu ne asemanam cu anumite lucruri:Dnu am nici o masina pe numele meu. si am pus si eu ce am gasit pe aici. si apropo, data viitoare cand ai planuri de genu asta suna omu...ca nu iti da nimeni in cap daca dai un telefon :)) si apropooo :))) da ma descurc fara servo sunt sofer nu o pisi care nu stie sa vorbesca decat de posete si alte cele

Deci........un nou membru al clubului este Adela Sim(service).........una dintre singurele mecanice din oras.....care in loc de posete si alte cele investeste banii in truse de scule:D.........:P BINE AI VENIT IN CLUB ADELUTZA.....

margineanu ovidiu 17-12-12 06:52

Iui ce rea e asta mica :-))))) 1.6td ce mi-as fi dorit si eu motorul ala cand aveam passat,o super masina :-)
p.s.bine ai venit pe forum :-)

ibiza_boy87 17-12-12 13:55

Quote:

Originally Posted by simadela (Post 5287933)

passatul Sim :D ,bun venit pe forum ,hai ca mai ai ce prezenta inca 8) (a3-u)

simadela. 17-12-12 17:48

ce A3? cine are A3?

HoricutzWSR 17-12-12 18:03

bine`ai venit pe forum, junior :*

Swamp Boy 17-12-12 18:18

Quote:

Originally Posted by simadela. (Post 5288720)
ce A3? cine are A3?

Modesto :D la Sc paraca e parcata alta masina :P

GTI TURBO 17-12-12 19:27

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5288752)
Modesto :D la Sc paraca e parcata alta masina :P

Deci va rog sa nu va mai legati de micuta noastra mecanica......momentan si a propus sa nu mearga la sala fiind cu bacu si alea alea si vrea sa faca muschi cu passatu' neavand servo....BINE AI VENIT IN CLUB PITICULE.........

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning