![]() |
Re: VW Golf III GBR
-aripa dreapta spate
-aripa stanga spate -bara fata -bara spate -hayonul -aripa dreapta fata -aripa stanga fata -vopsirea totala a pieselor ptr ca daca faceam retus iesea tiganeala + urmeaza jantele iar luna viitoare ne apucam de distributie, tampon motor, bucsile de la bascule si vreau sa mai ridic evacuarea ca sta blegita....usor usor o aduc pe linia de plutire :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
polish abraziv 3m...cu capacu verde :D
e sfant :twisted: n-o sa se cunoasca urmeaza luna viitoare si capota, sper |
5 Attachment(s)
am terminat si cu jantele....au iesit cat de cat ok doar ca micile imperfectiuni ale jantelor mi-au cam dat de munca.....
urmeaza distributia |
au iesit bine man sa le stapinesti sanatos si fara incidente....:D
|
merci :D
|
Am mai umblat azi pe la golf, am schimbat:
-rola intinzatoare de la accesorii (FEBI BILSTEIN) -doua curele de la transmisie (DAYCO si GATES) |
.maine vin amortizoarele spate TATECHNIX ....sunt obligat sa le schimb ca cele de la eibach sunt facute praf....zici ca e barca...o data cu amortizoarele schimb si flansele cu tot cu rulment FEBI BILSTEIN.....
incet si sigur cu golful asta...... |
Frumos Golf-ul, sa ai noroc de el. :D
|
1 Attachment(s)
Multumesc Mirel.
Maine cel tarziu schimb amortizoarele + flanse cu tot cu rulmenti |
sambata vin si arcurile sport tatechinx .....cand sa pun azi amortizoarele un arc era rupt deci pa-pa!
o sa ramana tatechinx reglabila spate si fixa fata eibach...o sa revin cu poze |
2 Attachment(s)
Dupa cum am promis am venit cu cateva poze noi cu golful....
Intre timp: electromotor boshc + alternator valeo + discuri brembo + placute ferodo In rest suntem bine :D tzopaim pe strazi :D As vrea sa stau mai mult pe forum dar timpul nu-mi permite.... |
1 Attachment(s)
LED :D
|
hai cu poze si ziua, nu te mai ascunde atat :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning