![]() |
Pai cum intram in gang ... sau am intrat deja .,.. am solid relation cu zetemte ... si hai sa dam spargeri :O)
|
Ce nick ai?
|
Te-am invitat.
|
raveboy am nick in jok
|
EvLSant0s , ink`s noooooob .. habar nu am cum e cu dracia asta :oops:
|
mda , m-am inreg. de 10 minute... si deja sunt in jail :) m-a batut o baba cica :D mama ei....
|
:lol::lol::lol: EvLSant0S .... vezi ca de fiecare data cand dai ceva la Robbery, iti zice la fiecare in parte dificultatea si de ce ai nevoie .... de ex :Old lady
Stamina required: 15 Difficulty: 10 stamina vezi ca iti dai seama unde e ...... dar partea cu difficulty tine cont de : Intelligence, Strenght, Charisma si Tolerance .... cam asa e .... parerea mea ... adk asa mi-am dat seama ca si eu am intrat de 2x ori la jail .... deci tine cont si de celelalte abilititi :P ... take care ;) |
eu mi-am facut 2 usere pan acu.. si nuj cum mam adreaq au disparut pe rand din baza lor de date... misto
|
interesant... singuru loc in care ma tot duc ii la rave party shi nu prea reushesc sa fac mare lucru... dece nu o bagat shi street racin'?
|
CeReS
Mafioso Cash:$1 584 912 Respect: 705 Spirit: Very high :twisted: :twisted: :twisted: cine vrea sa se bata cu mine ??? :twisted: |
93. StreetRacers Romania (by InsomniaRacing.Org)
Members: 33 Total respect: 6020 :twisted: :twisted: :twisted: |
Buuunnnnnnnnnnnnnnn
Userul lu` je este piratu, da mai am ceva de lucru pana la 51. Cand ajung iti zic si imi dai si mie un invite. Daca vrei. :D |
You are banned to 2005-02-05 09:23:51!
Ce e asta?asa mi-a aratat in joc knd m-am logat......... PEACE :peace: |
astazi ma atacat un tzaran si ma bagat in spital
erea la homies si erea cu rosu nu mi sa trimis nimic in legatura cau el (chestie deaia cu accept/decline) cum draqu de a putut sa ma atace ? si am vro 10-11 destia cu rosu nu stiu cum luati cum draqu ii sterg ? cum draqu apar? sper sa fie vro explicatie !!!!!! AM DE STAT 3 ZILE IN SPITAL SI MIA MAI LUATI SI APROX. 50 RESPECT |
si eu am patit la fel, pe nepusa masa...
aia cu roshu ii gasesti in barurui si rave party si nu ai ce face, ori i-o dai, ori ti-o da, decide serverul jocului. dar azi i-am dat-o si io lu' unu :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning