![]() |
Re: This Is My Ride....:)
Quote:
|
nu este vb ca ma enervez.....dar din socotelile mele 75kw=100.57664......deci asta scrie in talon ....
|
...in primul rand nus di GR. prize stikere etc le-am primit.
|
Se poate sa pui poze cu talonul, ca mai facut f curios ,75KW ??? poate au gresit aia de la R.A.R.
|
75 kW = 101.9716144 cai putere :lol:
|
Mah ne lasi draq cu pocnitoare ta ...de masina ...mi-ar fi rusine sa ies cu ea pe strada da sa o mai si postez aici....mai bine spune-i lui TAU sa stearga postul tau si cere-ti iertare ca ne-ai facut o mie de nervi cu pocnitoarea ta ....si apuca-te sa citesti toate posturile de pe aici si vezi cum trebuie sa iti faci masina ...lucreaza si u vreo 2 ani la ea si apoi mai vb pana atunci scoate draq prizele alea false de pe ea .....zici ca e sorcova....!!!!
|
.....ce orgolios esti. Ma prefac ca nu te-am auziut (vazut), trec cu vederea
|
fiecare isi posteaza masina lui aici,daca cuiva nu`i convine,sa nu se uite...si da,prizele trebuiesc date jos....ar fi un pas catre drumul cel bun! ;)
|
o sa dau jos tot de pe ea....dar momentan stau bine acolo pana imi rezolv eu niste probleme.;)
|
no bine, probleme de rezolvat ar cam fi .... multe
|
Am faruri cu xenon argon si alte gaze rare, pe capota am becuri, lumanari si proiectoare.
|
:)) ce tare esti
|
Quote:
|
munca si iar munca:rolleyes2
SA DANSEZE GRASANA |
imi place cum da glabenu asta cu capota neagra. ar trebui sa fii mai atent la detalii, si asculta-i p baietzi ce spun cu stilul "simplu". si a mea la incepui avea "scrisuri" si alte porkrii p aripi, p haion, luneta etc. si dupa ce le-am dat jos, park era alta masina. da jos firmele alea d p ea, nu au nici o legatura cu masina si in plus se sontrazic intre ele( woolfrace cu alesio).
usor, dak asculti sfaturile d p ac forum, o sa iasa frumos, nu cred k e nev sa-ti dau exemple de oameni care au ascultat si au iesit bine. bafta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning