![]() |
Rectificare!!!!
X-Ray-Eyes Quote:
Eu (celica gri) nu m-am dat cu el la \"legale\" shi \"cred\" ca l-am dat doar de 2 ori (doar cu o capota intradevar)! Vec...tu shti prea bine!!! PS: Celica roshie a luato grav shi de la mine la Baneasa :wink: |
Din cate am intzles vectra care i-a dat-o lu franta a luat-o de la vpr-ul( vectra 2.o sfi) iar dif dintre mine si vpr o fac cv unde eu al fac greu si la mustatza pe a3a
|
Re:
Quote:
dmx-ule este un opel kadett alb B .. BAN si nu are nimic facut |
Re:
Quote:
nu stiu cine este vpr-ul |
VEC vreau sa ma dau si eu cu tine :D
|
Re:
Quote:
:ballbounc |
interesant
ma dau si eu cu tine chiar daca am numai 115 CP. sper sa nu ma refuzi.Sa vina si BAN desi stie el mai bine ce a patit.
|
ok bogdane-kwx stai putin ca mai e ceva de facut la masina si pe urma cu placere .....inca putin mai asteapta ok .:)
|
da ban-ul ma batut .. pina acum .. si va rog tineti-va de cuvint cind acceptati provocarile... ce dracu ...si nu mai provocati ciu 1.6 ce dracu ... :lol:
|
NU MA BATUT DECIT BAN_UL SI ATIT NU STIU DE CE VECTEA VB......AAAAA SI UN BMW CARE A FFINAT LA 150 PT CA CA MA URCAM PE EL ..DE FRICA SA NU BAT FRINAT ..DACA SE POATE SPUNE CA M-A BATUT ....SI NU A MAI VRUT SA IN CA O TURA COMPLETA .....A PLECAT SI GATA \OK NU-MA BATUT NICI O VECTEA OK
|
salut baietzi!
m-as fi bagat si io dar pacat ca nu sunt din bucuresti! |
Auzi, cam cat ai muncit tu pentru golful ala?
|
Renault 18 2000
Vec-ule tu m-ai provocat pe mine, iar apoi nu ai mai zis nimik. Motivul nu-l cunosc, dar as vrea sa-l aflu.
|
Re:
Quote:
|
Re: Renault 18 2000
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning