Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   ORICE VS WRX-STI PE 1/4 MILA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3453-vs-wrx-sti-1-4-mila.html)

LEXUS 19-02-05 16:19

exact:))merci Sebi :wink:

SEBASTIAN 20-02-05 00:53

LEGAL RACING

Pentru putin.

SEBASTIAN 25-02-05 01:15

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4794

LEXUS 26-02-05 08:35

ai ajuns deja la stadiul de versus :roll: ..ar fi interesant..dar totusi pe 400m..eu sunt sigur ca cea pusa de mine are n2o

TND--TEAM 28-02-05 11:01

foaret tare masina :roll:

Greddy T67 01-03-05 00:12

Intradevar se lucreaza la aceasta masina cu multa profesionalitate si cu si mai multi bani.....insa singur lucru care ma face curios este daca la cursele care vor fi si daca vei pierde cu RS4 lui Cata sau cu vreun Porsche preparat ce ii mai faci la masina??
Si dupa cate am inteles in Supra se investesc la fel de multi bani la ora actuala....
asta numai daca ai pierde...ceea cred ca este posibil...
Sper ca nu deranjez pe nimeni daca imi dau cu parerea????

Singurul avantaj pe care il are subaru este greutatea....insa celelalte au motorul mai mare care este un mare avantaj......
Pe 400m are sanse foarte bune insa pe distanta masinilor puternice 1000m va avea probleme....
Cu masinile de serie nu ar avea oricum niciun adversar insa ar si o lupta incorecta sa faci cu masini de serie......

SEBASTIAN 01-03-05 06:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Greddy T67\"
Intradevar se lucreaza la aceasta masina cu multa profesionalitate si cu si mai multi bani.....insa singur lucru care ma face curios este daca la cursele care vor fi si daca vei pierde cu RS4 lui Cata sau cu vreun Porsche preparat ce ii mai faci la masina??
Si dupa cate am inteles in Supra se investesc la fel de multi bani la ora actuala....
asta numai daca ai pierde...ceea cred ca este posibil...
Sper ca nu deranjez pe nimeni daca imi dau cu parerea????

Singurul avantaj pe care il are subaru este greutatea....insa celelalte au motorul mai mare care este un mare avantaj......
Pe 400m are sanse foarte bune insa pe distanta masinilor puternice 1000m va avea probleme....
Cu masinile de serie nu ar avea oricum niciun adversar insa ar si o lupta incorecta sa faci cu masini de serie......

Sunt multe de facut la masina in continuare si daca o fur asta e se mai intampla insa nu de la un RS4, va asigur.

catalin rs4 01-03-05 14:58

of sebastian ce te face pe tine asa de sigur? nu vreau sa ne certam acuma dar poate imi raspunzi si mie la intrebarea mea...ai spus acuam nu de la un rs4 ca si cum ai fi zis nu de la un a4.... :lol: oare ce se intampla dupa 200 la ora??din cate stiu eu un subaru nu merge mai mult de 240-250 ce faci atunci cand am sa trec pe langa tine?

SEBASTIAN 01-03-05 23:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
of sebastian ce te face pe tine asa de sigur? nu vreau sa ne certam acuma dar poate imi raspunzi si mie la intrebarea mea...ai spus acuam nu de la un rs4 ca si cum ai fi zis nu de la un a4.... :lol: oare ce se intampla dupa 200 la ora??din cate stiu eu un subaru nu merge mai mult de 240-250 ce faci atunci cand am sa trec pe langa tine?

Majoritatea WRX STI sunt limitate iar eu unul din primele lucruri pe care le-am facut a fost sa elimin asta cu SLD HKS.
A mers cu ea cu admisie, tobe si presiune putin mai mare in turbo cu cca 270 fara a fi maxim sau a da vre un semn de oboseala.
O sa ne jucam si mai vorbim dupa.Nu vreau sa te sperii cu vit max.

catalin rs4 02-03-05 04:29

eu sunt sceptic..ca subaru ii limitat...dar in fine..eu stiu ca subaru de serie merge 244...oricum pt 400 de m..sunt sanse sa ma bati...te ajuta foarte mult greutatea... :twisted: sunt si 2 masini diferite rs4 si sti...vom vedea la vara.... si daca ar fi sa pierd nu mas supara..pt ca intotdeuna exista unu mai bun...eu sunt curios cinei primul al 200..

SEBASTIAN 02-03-05 07:21

L E G A L R A C I N G

1 Attachment(s)

E limitata de serie pe la 253-255 dar nici mult peste nu face am stat f mult timp sa sar de 250 cu a mea de serie, dar dupa primele modificari deja era altceva.
cauta piesa identica cu a mea la www.hkseurope.con la pirese de impretza electronice.SPEED LIMIT DEFENCER.
The HKS Speed Limit Defencer (SLD) is an electronic item designed to combat a vehicles top speed restriction that some vehicle manufacturers impose on their cars. Very easy to install the SLD is attached to the cars wiring loom and adjusts the vehicles speed sensor signal to fool the ECU into believing it is actually going slower than it is.Vehicles Produced Between: 92/11~00/8
Engine Type: EJ Series
Part No: 4502-RA002
Model No: GC8

LEXUS 02-03-05 13:58

subaru poate si peste 270 clar..am avut un filmulet cu modelul 2002 parca la 309 km/h in Japonia .imi pare rau ca nu-l mai am k l-as fi pus aici

SEBASTIAN 02-03-05 18:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
subaru poate si peste 270 clar..am avut un filmulet cu modelul 2002 parca la 309 km/h in Japonia .imi pare rau ca nu-l mai am k l-as fi pus aici

Da se poate si mult mai sus.
Cand am mers dupa cum am spus era destul de aproape de serie masina si facea viteza 270 usor fara sa se plafoneze acolo dar atat am avut loc sa-i dau si culmea dupa 260 se comporta mai bine decat la 200.

Greddy T67 02-03-05 19:04

Ar fi prima masina din lume care se comporta la viteza mai mare mai bine decat cu viteza mai mica......probabil o culme a naturi....
260Kmh pe bordul unui Subaru nu este mai mult decat 240 in realitate....si aste iti garantez ca este asa.....nu vreau sa deschid o discutie despre cat arata si cat este real dar toti producatori auto pacalesc ca asta......pana si firma ca masseratti au nevoie de asa ceva....la 210Kmh masina merge cu 190Kmh reali.....asta ultimul model de GT...???
SLD-ul de la HKS se gaseste in toate masinile japoneze aproape.....o piesa ieftina si eficienta.....am si eu unul acasa de vanzare.....

catalin rs4 02-03-05 21:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"

ce naiba :lol: sa testat aici subaru timp de 100 mii dekm..masinamerge 244 km/h nui facuta pt viteze mari..asta poate sa zica fiecare ce vrea..sunt si pe subaru forum si stiu ce vb....de subaru care spui tu lexus este unu facut de exvitermini are peste 600 cp si sau bagat o gramada de bani in masina aia sa tinga viteza aia...!!

All times are GMT +2. The time now is 10:27.

- Copyright 2026 4Tuning