Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Facem o intalnire 4TuningRO ?? (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/34410-facem-intalnire-4tuningro.html)

ESPinoza 19-03-07 13:21

Re: Facem o intalnire 4TuningRO ??

pot sa vin si eu? ca nu stiu pe nimeni in bucuresti si mi`e urat singur

wisu 19-03-07 14:27

pana la urma unde se organizeaza intalnirea? as veni si eu...

SirNenea 19-03-07 15:38

pai se pare ca va avea loc in parcarea de la metro pana la urma dar mai vedem ca mai e timp pana atunci

George_P. 19-03-07 21:15

Quote:

Originally Posted by wisu (Post 806111)
pana la urma unde se organizeaza intalnirea? as veni si eu...

Pai pana la urma vad ca nu se organizeaza nicaieri, ca nimeni nu zice nimic concret...

SirNenea 19-03-07 23:32

poate ca vor sa o faca mai restransa intalnirea si vb mai mult pe mess decat pe forum

DeLuka 20-03-07 00:54

Yo zic sa ne intalim in sambata show-lui si sa vedem daca vor sa se organizeze mai amplu pentru o intalnire de de un week-end cu masini si mult fum de cauciuc sa stiu si yo daca fac o discutie de principiu cu patronul de la Pusnicu in cazul in care se cade de acord cu respectiva locatie.

wisu 20-03-07 01:01

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 807224)
poate ca vor sa o faca mai restransa intalnirea si vb mai mult pe mess decat pe forum

eu nu cred chestia asta! atunci membrii acestui forum ar forma mai multe "comunitati exclusiviste", ceea ce ar dauna forumului 4tuning, nu?

wisu 20-03-07 01:03

haideti fratilor sa ne hotaram asupra locatiei desfasurarii "evenimentului"! mie mi se pare buna ideea sa ramanem sambata peste noapte in parcarea de la metro.

SirNenea 20-03-07 04:31

pretene ai fost pana acum la vreo intalnire ???
pt ca eu am fost sincer pana acum de 2 ori si de fiecare data am bazut numai bisericute si nu erai bagat in seama de nimeni sau sa fi intrebat ce plm stai ma pe langa noi intelegi si tocmai daia vb ca se vor strange tot cei ce se cunosc si se vor distra cum stiu ei
si sincer nu vad cu ce dauneaza asta forumului
ce daca suntem colegi de forum trebuie sa te suport pe langa mine(vb in general )

wisu 20-03-07 10:32

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 807381)
pt ca eu am fost sincer pana acum de 2 ori si de fiecare data am bazut numai bisericute si nu erai bagat in seama de nimeni sau sa fi intrebat ce plm stai ma pe langa noi intelegi si tocmai daia vb ca se vor strange tot cei ce se cunosc si se vor distra cum stiu ei
ce daca suntem colegi de forum trebuie sa te suport pe langa mine(vb in general )

nu am fost la nici o intalnire organizata pe acest forum, dar imi doresc sa merg. e normal ca la o intalnire sa se formeze "bisericute" si cei care se cunosc sa stea mai tot timpul impreuna, dar sa nu socializezi si cu cei pe care nu-i cunosti (nu neaparat cu toti) nu mi se pare normal. dar ajungem prea departe si deja am facut destul offtopic... deci daca se organizeaza intalnirea as vrea si eu sa particip!

Al3xius 20-03-07 11:06

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 807381)

E si el nou pe forum man, nu il lua asa tare ! ;) O sa se convinga dupa prima intalnire :) .

Welcome wisu ! ;)

Zein 20-03-07 11:27

si .. totusi.. cum ramane ? cu intalnirea.. ca as veni si eu... ce daca sunt bisericutze.... stau akolo pe langa masina.. poate ma baga si pe mine unu in seama ... :))

leonard 20-03-07 20:37

cel mai bn ar fi intrun spatziu privat...cum e cel de la metro sau de la pusnicu.....ca daca o sa se faca intr-o parcare ecva in orash ...sigur se va lua garda de noi..chiar daca stam shi vorbim...

wisu 20-03-07 20:43

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 807686)
E si el nou pe forum man, nu il lua asa tare ! ;) O sa se convinga dupa prima intalnire :) .

Welcome wisu ! ;)

mersi @Al3xius!

Psycho 20-03-07 20:56

daca sunt si femei count me in .. sa vad cum scap de a mea :D ... cred k tot parcarea metro ramane .. btw ... cati dormiti in mashini ?? :D ... sa vad daca imi gasesc cazare sau dorm in duba :D

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning