![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 05 WDJ
De acum incolo o sa il asc pe FMX sa mor io:) ....vb lui k nu o sa rezite mult....asta e.......faci liniutze bagi bani in mashina....asta e ...sper sa rezolv rpd treaba:) .....
|
Facui si io o liniutza cu CRO ..si la a 2-a numai apucai ....sari planetara din tripoda...dak sunt si io jmeker ...dau demaraj cu rotzile virate max....
|
Quote:
|
vi la tatal vostru si va invata cum e cu suportii motor aia ai dreacu ei sa nu se mai rupa... :))
planetara rupta in linie dreapta a reusit decat RGT pana acuma care a forfecat bara planetarei pana a cedat materialul... :) restu in linie dreapta doar tripode din cauza de suport rupt sau motoare deplasate...lasa tati ca nu esti singuru, MIC ieri de 2 ori intr-o zi...don;t worry be happy! la stilu asta de mers trebuie sa te astepti sa cedeze piese frecvent, asta nu inseamna neaparat ca sunt proaste sau prost proiectate...asta e realitatea dai forja bagi banu!! |
Quote:
|
Quote:
|
si la a 2-a recunoaste k te-am facut :D :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si MIC ieri a treia tripoda intr-o saptamana :))
|
Quote:
noi am rezolvat azi fara sa dam motoru jos.... |
Am scapat ..:D yuhuu :)).... Ms LauRe ....Si BoGdaN ....Mecanici De Mecanici ;)
|
Quote:
|
daca se intampla ceva cu masina asta (zgariata, lovita, etc) sa vezi cearta ce ai cu mine cand ajung pe acolo ... daca o feresti pana atunci, dau un spritz ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning