Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Ce parere aveti despre smart? (https://forum.4tuning.ro/400-europene/3428-parere-aveti-smart.html)

einstein1984 16-06-06 22:21

Re: Ce parere aveti despre smart?

Erau unii cu un smart in poligon la Ilioara, si-l forjau de dracii il luau. Au pus o frana la limita ca sa nu intre in poligonul de motociclete si apoi au intors din 3 miscari (ceea ce e rar la o masina mai scurta decat o bicicleta). Suna frumos motorasul ala....

bluey 17-06-06 01:29

Da este o tendinta de a stresa enginu la persoanele ce se suie prima data la volanul ei.Deja se vad piloti daca au clapetele in mana si aud turbina in carca.

aleks 19-06-06 13:19

mie mi s-a parut ca arata prea spartan pe interior, in schimb m-a surprins placut stabilitatea pe care nu o banuiam la o masina de forma ei....

bluey 20-06-06 17:59

Quote:

Originally Posted by aleks
mie mi s-a parut ca arata prea spartan pe interior, in schimb m-a surprins placut stabilitatea pe care nu o banuiam la o masina de forma ei....

Multumesc frumos domnu` :)

aleks 21-06-06 11:57

cu placere, asta e realitatea....

ambroziac 23-06-06 21:56

Am avut un smart CDI passion din 2001. O masina superba, nu o sa o uit niciodata senzatiile traite la volanul ei. Recunosc ca a fost condusa exclusiv in mod automat si ca in Bucuresti nu a consumat niciodata sub 4%. Este o masina in care nu poti fi trist, sa vezi macar o data cum ninge prin plafonul transparent ... :))
Sunt destui fani de dacii care se dau shmecheri sperand ca la volan se afla o blonda si sunt destul de suparati cand vad ca nu este, chiar daca masina era mai mult roz decat rosie, asta este traiesc inca in romania.
Am mers cu ea iarna pe drumuri aproape inchisie si am folosit pana si lanturi. dar nu m-a tradat niciodata. Pentru cei care cred ca este mica le spun ca incap in ea destul de usor 2 barbati si cam 9 lazi de bere, iar pentru cei care cred ca 2 locuri nu sunt suficiente eu le spun ca majoritatea masinilor pe care le vad in oras nu au mai mult de 2 pasageri si de obicei mai mult de 3 usi.
Poti merge usor cu viteza maxima pentru ca nici nu sti cand ai prinso, daca bate puternic vantul te poti panica, dar ... nu merita are totusi aproape 800 kg. Franele sunt excelente.
Am avut si mici dar scumpe probleme tehnice, dar cu toate astea imi doresc inca un smart.

Abia astept sa treaca vara (vara imi vand masina si de banii de benzina iau bere :) ) sa imi iau iar unul cred ca de data asta o sa fie pe benzina, asa sa vad cu este unu mai puternic :)

Poze cu fostul meu smart http://smg.photobucket.com/albums/v9...ozie/My SMART/

aleks 25-06-06 16:03

mijto descriere, asta e buna de reclama :D
o intrebare...
care au fost acele "mici dar scumpe" probleme?

ambrozie 30-06-06 12:06

Problemele mici dar scumpe au cam fost: un maner de la o usa fortat de baietii care voiau sa ajunga inauntru(bine ca nu au spart un geam), ceva probleme cu stergatoru pe spate, asa am luat masina dar n-am stiut, si normal o turbina.
Vestea buna este ca sunt iar foarte foarte aproape sa imi iau inca un smart.
Poate facem un club ceva.

bluey 30-06-06 20:03

Facem klarr..
Deja stiu sa repar manerul ala cu problema si la bezina de 700cmc nu mai ai probleme cu turbina (au fost remediate).
Numai sa ne spui cati useri ai pe 4tuning... :) sau uiti parolele?

aleks 03-07-06 15:43

sa stii k am sa studiez problema asta cu userii...

fox_golf 10-07-06 01:05

DE CE OARE SCOT ASTIA JUAMTATI DE MASINI SI CER BANII CA PE UNA INTREAGA??
asta e parerea mea despre smart

c3-mad 10-07-06 03:17

Quote:

Originally Posted by fox_golf

Foarte tare frate ce ai spus ..de aceiasi parese sunt si eu :D :D

bluey 10-07-06 09:03

Quote:

Ca sa va puteti voi mira cand le vedeti pe strada ...:)

valib 10-07-06 09:09

e tare smartul!
mi-as lua unul si eu...da unde sa-l mai tin si pe asta?:)
bate la ochi...sare in evidenta...super masinuta! numa buna pentru oras

ambrozie 14-07-06 10:20

Quote:

Ca sa iti poti cumpara fara remuscari Golf si Passat...

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning