![]() |
Re: E24 - 635 race car
3 Attachment(s)
am inceput sa impodobim pomu :)
|
1 Attachment(s)
am inceput testele :)))
|
1 Attachment(s)
o fi bine pana aici ?:)
|
observ ca topicu meu nu prezinta interes.imi cer scuze pt deranj.rog un moderator sa stearga.multumesc.ps era m ai interesant daca aveam un e30 cu tobe si filtru sport.o seara faina .
|
cei care urmaresc evolutia masini si nu au nimic de zis sunt mult mai multi decat cei care posteaza
|
Pune poze sa vedem ce mai faci pe ea .... eu am urmarit pana acum :D
|
ii pacat sa inchizi topicul, daca faceai tuning de jante si leduri primeai multe posturi de "uaauuuu" dar daca tu refaci o masina adevarata cu pasiune si rabdare sa iasa o treba buna (cea ce se vade) primesti putine posturi de uauu, cool, super... lasa topicul deschis si prezinta-ne in continoare evolutia.
mult succes in continoare |
Quote:
|
buna treaba omule ;) .baga forta sa o vedem terminata .
|
+1:-)
|
nu vreau laude pt ca nu fac nimic iesit din comun.oricare dintre noi daca are garaj si rabdare poa sa isi faca asa ceva.dar macar o intrebare un sfat o idee.ok.multumesc.continuam.in trei zile sper sa terminam cu rollbar ul care este copiat dupa un e24 de grA .maine sper sa imi ajunga si restul de teava din ungaria.seara faina
|
Urmarim urmarim ,caci suntem satui de fibra si low&slow..
|
Quote:
Ce tip de teava folosesti? La ce greutate aproximezi ca vei ajunge cu el ? |
max 50kg.teava o iau de la un intermediar care e secretos .de omu din asta traieste.daca intrebai de dimensiunile tevii ti le pot trimite.compozitia nu o cunosc.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning