![]() |
re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
Quote:
|
Quote:
Eu am un a6 din 2002 cu 70 000km 2.5tdi. In talon viteza maxima constructiva este 220Km/h. Fi sigur ca nici un producator auto nu ar trece acolo o viteza mai mica decat cea de care este capabila masina, think about it. Viteza trecuta in talon este una obtinuta in conditii controlate, pentru a putea fura ochii cu cifre impresionante. La fel si cu consumul, in carte este trecut un consum (verificat fara vant, cauciucuri speciale, pista libera, etc) dar acesta e mai mic decat cel real. Mai intervine si viteza reala care este foarte diferita de cea de pe bord, apar erori de pana la 10-15km/h. In fine, credeti si spuneti ce vreti, dar niciunu nu ati obtinut vitezele fenomenale cu care va laudati. Un prieten de-al meu a spus ca el a mers cu 220km/h cu un passat cu 101cp, dar el macar a avut bunul simt sa recunoasca ca era pe o panta foarte abrupta |
190 cu respectivu (150 cp).de la cine l-am luat a mers cu 190 intr-a 5-a si cu 240 max.si merge peste viteza din talon lejer.mie imi scrie 218 da merge peste.
|
Am eu un prieten sergiu ! 190 si ceva i-a dat la un A4 ! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar ce sa mai zic de "mie imi arata peste"? invata gramatica ca te apropii de bac si e rusine.sau n-o ai da la intors |
Quote:
|
nu e bine.lipsesc semnele de punctuatie care sugereaza intonatia.si ti-am scris pt ca sa-ti dai seama ca, din ce ai scris tu,reiese ca tu erai la volan.comprende?
|
hello all....iou am dat 225 la un 1,9 tdi 131cp :D
|
A4 din 2003 - 2,5 TDI - 163CP - 255km/h in austria
|
Baro un 230 235 ar fi de crezut , ce zici tu acolo cu noul audi a4 cu motor de 3000 cmc quatro 225cp ar putea fi de crezut.
|
225 km/h Audi a4 131 cp
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cred ca e bine pt 82 . :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |