bai fratzilor, lipseshet omu' cateva ore de pe forum, shi deja cand m-am intors nu numai ca i-am gasit intr-o dragoste mai mare, dar deja ma ia cu ametzeala... :shock: :wink: :P :wink: :P
Quote:
Poze cu mine si ffocus in curand! Nu e corect sa pun poza singura, cand eu fara el sunt decat o jumatate a unui intreg...
Si daca se intreba cineva ce legatura are dragostea noastra cu un site de masini... Ei bine, are, ca prin intermediul 4tuning ne-am cunoscut. Initial ne-a atras pasiunea pentru masini, ca in final sa ne uneasca pasiunea unuia pentru celalalt. Sper sa aveti si voi parte de sentimentul asta, nimic nu te poate face sa simti ca zbori, sa zambesti cand te gandesti la persoana respectiva, sa te ameteasca sentimente confuze, de dor si tristete cand nu e langa tine, sa plutesti de fericire si in cateva momente sa ai impresia ca e doar o inchipuire, sa te enerveze pana cand iti vine sa-i dai cu ceva in cap si in acelasi timp sa vrei sa-l tii strans in brate, sentimente contradictorii care te fac sa iubesti din ce in ce mai mult si care te fac sa-ti doresti sa ramana mereu acelasi vis frumos.
TE IUBESC!
|
mai carmen, iti dai seama ce faci tu aici? la faza cu datul in cap+tzinut in bratze eu nu ma bag nici macar cu un sfat (in calitate de potentzial nash=\"parinte spiritual\", bineintzeles :wink: )....
pana la urma cum ramane: pleaca ffocus din B sau te mutzi tu din Craiova? sa nu se ajunga cumva la faza cu \"okii care nu se vad se uita\" :wink: ... oricum, focus e super baiat, shi sunt sigur ca pt tine, din dragoste adevarata :wink: ... ti-ar da ambii lui oki sa ii tzii intr-un borcan :shock: :wink: , sa te uitzi la ei zilnic, sa nu il uitzi :wink: (asta bineintzeles daca nu se ajunge la un conse(x)ns si se muta la celalalt unul dintre voi :wink: :P :wink: ...
ps: hondare, cauta prin posturile lui carmen de pe la \"foto cu membri 4tuning\" parca :roll: :? ... shi ai sa vezi ca NU ARE NIMIC DE ASCUNS, DIN CONTRA CHIAR :wink: :oops: :wink: :wink: :P
|