![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
iar noi...(mai) incercam cu siguranta ;) ura si tie ! p.s.dak pleci din buc da-mi un pm poate plecam impreuna :) |
eu nu vin;)
|
Quote:
|
Quote:
|
eu unu sper sa se stranga cat mai multa lume sunt curios ce o sa iasa...
|
Nu stiu daca o sa iasa ceva din cati vad ca isi dau interesul pentru aceasta cursa ... pacat ... nu demult toti se plangeau ca nu se face nimik ...
La alte curse te plictiseai pana citeai un topic intreg dar sa speram ca is multi care fac si nu spun ... adika se inscriu ... |
acum cand incercam sa organizam la sange nu mai vrea lumea sa vina...pana acum se plangeau de indisciplina....
|
au fost curse cu vizualizari si post-uri mai putine ca asta. iar aceasta de acum nici macar nu a avut loc. deci nu aici este barometrul.
|
pana acum, cati participanti sunt? :)
|
toata lumea zice ca vine.. da de inscris nu s'au inscris decat 16 pana acum... sper ca ati citit ce a zis saintdick in legatura cu inscrierile... maine dimineata trebuie sa le predea.. asa ca timp prea mult nu v'a ramas...
|
e clar , s-a dus inca una.....cred ca trebuie sa ne vindem masinile
|
da,ce-si face omul cu mana lui se cheama lucru manual...am reusit probabil prin lipsa de interes sa mai dam naibii o cursa...bravo si la mai mare...
|
eu zic sa mai aveti rabdare pana maine seara, o sa vedeti ca sunt mult mai multi! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning