![]() |
Re: Orice pana in 110 cp
Quote:
|
Quote:
|
Crede-ma ca stiu eu ce stiu, nu vorbesc deloc aiurea, daca dci-ul ala n-are cel putin 100 de cai, n-are nici o sansa;)
|
tocmai..si eu stiu ce stiu :)) il cunosc pe afa.. stiu cu ce masini s-a dat.. si ce a facut.. masini de peste 100cp...si ticmai d`asta zic ca discutiile nu isi au rostul. Oricum.. shaid.. un 1.6 mic bmw pisicuta vrei? nu e in toate minitele lui ..dar.. just fun?
|
+ riscam sa ajungem apaludicii lor. .ceea ce nu e prea frumos :P
|
Quote:
|
phlow oricand :D
|
pai gata...atunci asa ramane pt sambata afa vs shaid vs phlow :lol:
nu stiu de ce am senzatia ca shaid o sa iasa invingaret :lol: |
Fratilor nu ma mai umflati pe mine atata ca nu se stie nicidoata :D Totul o sa se vada in strada :D phlow ce nr de inmatriculare ai? :D sa te caut si pe tine :) Si app phlow cati calutzi mai are bmw? Sambata sa gasiti o locatie sa o facem lata :D
|
bmw-ul are la origine 102cp ..acum nu mai stiu cat pune pt ca are si o mica prb.. uneori ii patineaza ambreajul. o sa o recunosti... un bmw e36 compact negru. Cu semnal stanga spart :P
|
Fratilor puteti sa o facem si noi in sera asta?...ca maine seara am un majorat...Astept pm..sau orice semn de la voi rpd
|
1 Attachment(s)
Quote:
Tinem pumni :P eee glumeam si eu, oricum nu e de cat " pt fun". bai poate sa ne dam si noi o data... nu stiu daca mai tii minte de mine dar sunt clio aia albastru, Mark :D oricum sa-mi spui si mie daca iesiti vineri - sambata ca poate sa ne vedem si noi la pescarus :P |
Quote:
cum sa nu te tin minte ?! :D pai atunci eu zic sa ramana pt vineri :D de dat , ne dam daca vrei , desii , daca masina ta e in apele ei...n'am nici cea mai mica sansa.am ramas socat cand am auzit de cursa cu onur :-P phlow , te bagi cu a3'u ?! :))) |
ai ramas socat? ;) naspa..de aia tie a cazut parul sau ce?
bai afa ne dam si noi..ultima data..inainte sa dau masina....cred ca in 2 sapt fac schimb de bani si cheie..... bafta fratele meu |
Quote:
pai si ce faci ? ramai cu bora ? :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning