![]() |
Re: top SPEED ESPERO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
apropo....si al meu e de 1.8 si mai mult de 180 nu se duce.intra pe rosu turometrul
|
CITI TOATE POSTURILE!!! Pe la pagina 3 omul recunoaste ca a mintit, avea km defect...
GRA-XXL, depinde si cat de bun e motorul. O masina f bine intretinuta se duce... la motorul tau de 1.8, sa intre pe rosu la 180? hmm... eu aveam la 160 km/h cam 5000 rpm, cu Cielo, motor 1.5 ohc 8v...59 kw. Sambata plec in concediu si mai verific odata top speedul pe A1 :D |
Quote:
eu am un Espero 1,8 din 98 parca, luat acu doi ani de la un amic care a mers cu el peste 1 mil km. acu la bord indica 230000 km. in toamna i-am facut motorul si desi masina arata jalnic si scartaie din toate incheieturile e deosebita in ceea ce priveste performantele motorului. acu doua luni m-am deplasat de la Iasi la Bucuresti avand in spate un amic cu un Laguna motor 2,2 diesel. omu ala a ramas stupefiat de modul in care i-a dat peste nas o masina de 10 ani si la felu in care arata. la un moment dat, dupa ce am iesit din Bacau, am strans din dinti si am calcat pedala (acu-mi dau seama ca eram inconstient, tinand cont de faptul ca e o masina care se opreste f greu, n-are abs, n-are airbag-uri, nik pe ea de genu asta pt siguranta) dar am ajuns la 200 km/h, de fapt cred ca lipseau 2-3 km/h pan acolo. cred ca treceam de 200 caci masina mai ducea insa mi s-a facut frica efectiv, simteam ca-si ia zboru:D. la prima oprire amicu mi-a confirmat viteza caci si eu ma-ntrebam daca kilometraju mi-arata bine desi nu stiam sa fi avut probleme in sensu asta. In rest ma deplasez constant in afara localitatilor cu 140-170 km/ora, la vitezele astea sta f f bine. iar de consum, in afara imi ia cam 8-8,5 in regim de viteza crescuta si 12-13 in oras |
[QUOTE=Buttler;1056053]eu am un Espero 1,8 din 98 parca, luat acu doi ani de la un amic care a mers cu el peste 1 mil km. acu la bord indica 230000 km.
1.230.000 km. In medie 123.000 km/an........aia da! Si merge cu 200..........:shock: Daca tu zici.....Iti dorec inca p-atata fara reperatii. |
Quote:
masina asta a facut ultimii 5 ani inainte de a o lua non stop drumuri in Italia. am zis ca a fost a unui amic si stiu exact ce e cu ea. vreo 110000 am facut eu dupa ce am luat-o. nu stiu daca o s-o tin mai mult de juma de an ca e varzuita rau. pacat de motor ca-i strasnic. inteleg ca ai o mirare vav de viteza atinsa cu ea? eu sant din Iasi. oricand sant gata sa ne intalnim sa facem o proba daca te sui cu mine la volan. conduc de 13 ani, zi de zi, am multe sute de mii de km facuti, asa a fost natura serviciilor pe care le-am avut. apropo, poate mai e careva de a mers cu 200 cu Espero de 1.8, sa confirme ca masina poate. |
Cel de 1.8 si 2.0 da, cam trasi de par dar ii scoti...
|
Re: Top speed - Espero
1 Attachment(s)
poate ajuta la ceva:)) da sigur colegu cu 4000 d ture la 200 si ceva la ora nu se poate:)). io mergeam de la ploiesti la brasov si am zis sa vad cat merg cu ea. si iam facut poza la 150km/h si iam dat 180. da nu i-am mai facut poza ca prea vibra toata masina:)) si am lasat-o mai moale
|
Eu am mers toata A2 cu viteza mai mare decat in poza ta!!!
|
poi io am pus o poza asa numa. n-am specificat ca asta ar fi viteza maxima. ca atunci ar sari aia cu daciile 1300 sau asa c-o mers mai mult:)). am mers si cu 185 cu ea. da nu ma laud ca tine:D.
|
Quote:
:)))) mi-a placut...eu am mers tot A2-ul numai cu spatele si aveam 195km\h,se ducea si mai mult dar aveam cauciucurile mai moi si imi era frica. |
Mai bine zi ca ai obosit sa te tot uiti in oglinzi de la atata mers cu spatele!!!:))
Si vladutule, nu m-am laudat...Nu e ceva "uau" sa mergi cu viteza mai mare de 150... Doar ca poza ta nu prea e in tema cu titlul topicului :"Top speed-Espero" |
Eu la espero meu de 1.8 iam dat aproape 200,data viitoare fac poze;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning