![]() |
Re: Parerea voastra.....tiganie sau nu??
se cheama styling
|
Ok o sa imi stylizez si eu masina. Merci pentru informatie
|
:))))bai stylistu...dak tie nu iti place cum arata nova lui....nu te da mare critic de arta si nepot d`alu becalli....fiecare face cum poate dupa buzunar shi dupa preferintze....gusturile nu prea se discuta, el a intrebat doar tiganie sau nuh....nuh te`a intrebat kte reviste ai citit tuh....sincer,nici mie nu prea imi place nova,park e prea incarcata,dar makr e un inceput....succes in continuare
|
Quote:
criss_cars....dar de ce esti tigan????? tu ar trebui sa iti iei ban pe forumul 4tuning....in primu rand....te iei de nova asta....in al II-lea rand...ne informai aici k nu ai permis...si asta ne-am km dat shi noi seama, mai mult de 16 ani nu iti dau....in al III-lea rand....ziceai k parintii tai au un c4...felicitari.....radeai de om k si-a luat nova shi k tuh vrei sa iti iei calibra in 4-5000 de euro....IV.....minciuna are picioare scurte.....mai sus putin de asta.....ti-ai facut si tuh alt post cu o dacie solenza....despre kre se pare k nu prea ai multe date.....ai gasit o poza pe net si vrei sa te dai drept propietar si conducator??????? lasa`ne oleak te rugam .... |
frate in primul rand da priza aia d p capota jos si las-o fara,oglinzile alea kich-oase si in rest mergeo evacuare,,,,
|
@ICE golf4 io zic sa nu ne mai bagam noi ca E evident ca omu e prea destept pentru noi,doar citeste multe reviste de profil.
|
daca ati citi cu atentie tot ce scrie despre masina v-ati da seama k omu asa a luat masina nu a facut-o el... voi va uitati doar la prima paggina si gata aruncati un comentariu
|
tiganie nu se potriveste deloc mai bine puneai prelungitoare la spoiler si arata mult mai bine
|
pragurile nu prea sunt in ton cu linia caroseriei....spoilerul de pe fata arata frumos....ca sa eviti o tiganie....nu iti pune actibilduri si zorzonele.......aa....si scapa de jentile alea.....nu ajuta la imbunatatirea aspectului general.....asta este doar o parere....
|
criss cars....nu stiu vce masina ai tu..si sincer sa fiu nu ma intereseaza..am mai spus ca asa am luat masina..daca aveai rabdare sa citesti era mai bine...asa am luat-o...si pe viitor..citeste inainte sa postezi....nu mai sarii cu gura!
|
incearca sa o dezmembrezi si sa o reansamblezi la loc dar fara toate "dotarile" cu care ai cumparat-o ... pe urma incearca sa vezi daca e bine sau nu cu tot ce are pe ea ...
|
aa...sa-ti mai zic ceva din SUFLET!!...esti praffffffff...ce marca ziceai ca sunt pragurile tale??.....de la usa poate...:)
|
nu inteleg de ce va certati si va aruncati injurii .... ce rost are ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning