Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Cursa de viteza -Buzau- martie- (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/33462-cursa-viteza-buzau-martie.html)

shantzu 01-03-07 17:23

Re: Cursa de viteza -Buzau- martie-

Quote:

Originally Posted by DJ e-Jay (Post 776702)
Stati sa va informez mai bine !
Nu e SGM singurul cu turbo, am aflat ca vin 5 dacii cu turbo !
Asa ca la clasa dacia doar alea o sa concureze+loganurile care se crede mai tare !

nu cred ca o sa participe la grupa dacia ;)
ar fii urat din partea organizatorilor..... eu cred ca totusi o sa ii bage la o grupa klumea ...

DragosT 02-03-07 07:26

sgm am inteles ca are o problema tehnica si nu se stie daca va veni sau nu. raman insa celelalte dacii de care nu rade lumea. si ele vor participa la Dacia si in clasele aferente. Clasa Dacia este realizata si se desfasoara pentru a avea impactul unui exemplu, ca si din aceasta marca se pot scoate masini puternice. Ar fi si mai urat sa nu apreciem eforturile unora de a modifica o astfel de masina. Este Clasa Autohton daca vreti.

tng 04-03-07 14:25

Noutati https://forum.4tuning.ro/showpost.php...7&postcount=84 :sad:

platon911 04-03-07 14:37

cursa de sambata deci e "PA"......s-a facut un mare tambalau ptr cursa asta si acum nu se mai tine......Saint Dick.......................................

DONU' 05-03-07 08:12

Platoane nu te mai agita ca sifonul.
Nu-l cunosti nici pe Saintdick si nici pe toata lumea dupa forumul asta.
Incearca sa nu mai enervezi lumea ca tie ti se sparg toate oalele in cap.
Nu e nici prima si nici ultima cursa care se anuleaza. Stai tu linistit si nu-ti mai face dusmani ca tu ai de pierdut, nu comunitatea.

bogdan_wrc 05-03-07 08:54

nasol.... dar ce 40 nu erau de ajuns? sau nu inteleg eu? nu erau de ajuns pe clase. dar stiu sigur ca de la insomnia sau anonimi veneau destui...ce s-a inatmplat?

DONU' 05-03-07 09:11

A fost o neintelegere.
Din cate am inteles inscrierile s-a spus ca se fac pana pe 4 martie.
Iar pe 3 martie la ora 23:59 inscrierea participantilor din toate cluburile se incheiase.
Nu au reusit sa se inscrie toti cei care au vrut sa participe.

platon911 05-03-07 12:43

mey Donule u ai dreptate......da' vezi u acuma!!! Murea Saint Dick dak mai prelungea termenu cu o zi maxima doua?!?? si s-ar fi inscris si aia kre mai erau..........nu ar fi fost frumos asa!!! corecteaza-ma dak gresec,poate imi skpa mie ceva nuj ;)

DONU' 05-03-07 12:52

Gresesti!
Si gresesti grav!
Nu Saintdick decide ziua cand se face cursa!
Daca ar fi dupa el si dupa noi s-ar face curse saptamanal mai ales daca ar fi usor.
Consiliul judetean decide in ce zi se poate da aprobarea pentru cursa pe tronsonul de drum cutare..., bine, aici era vorba de un aerodrom. Dar aerodromul este luat in acest moment de NATO asa ca ei au spus sa fie totul gata pana in data respectiva. Eu asa cred ca a fost.

Pitu 06-03-07 00:21

CURSA LA BUZAU S AR PUTEA TINE CU AJUTORUL CLUBURILOR :LR, NSL ,MR .mai multe detalii la timpul potrivit .Sa speram ca de data asta vom avea mai multe masini la start

riv_gms 06-03-07 12:38

Quote:

Originally Posted by Pitu (Post 783383)
CURSA LA BUZAU S AR PUTEA TINE CU AJUTORUL CLUBURILOR :LR, NSL ,MR .mai multe detalii la timpul potrivit .Sa speram ca de data asta vom avea mai multe masini la start

asa sa fie pitule ...

DJ e-Jay 06-03-07 13:45

Gata sa dus cursa de pe 10 !
Prima care va mai fi este in MAi in prima saptamana !

DONU' 06-03-07 13:50

Sa vedem..., a zis orbul. Poate se intampla ceva totusi pana in luna mai.

DJ e-Jay 06-03-07 17:13

Se intampla sigur multe evenimente... dar nu stiu cad de legale vor fi...

Pitu 06-03-07 18:04

dupa cum spuneam, cursa la buzau s ar putea tine pana in cea de la mare de pe 1 mai;)

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning