![]() |
Mai zander, nu pun poze de la spate ca rad unii de eleron :lol: , dar in portbagaj n-am facut poze....si nici nu ai ce sa vezi in afara de o statie alpine si cel mai mare subwoofer kicker :D , si, interior nu am facute modificari pentru ca nu am de ce, e super facut din fabrica .....doar e full options si masina are doar 1 an de fabricatie 8). Daca vrei tu promit ca pun o poza si am sa o scot repede.....ok?
|
na bene da hai repede ca is curios :D
|
Re:
Quote:
Numarul meu e 0723.281.704.Te asteptam. |
1 Attachment(s)
Uite poza zander ...sa ma nunti cand te uiti ca apoi rad unii :(
|
1 Attachment(s)
Uite si a 2-a poza :D
|
da de ce sa rada mah?? daca nu le place treaba lor ... in orice caz efortu merita premiat :D chiar daca nu lai facut tu :P
io zic ca ii meseriasa masjina ... pote eleronu ala ii cam mare da ii misjto 8) nu mai are nime :wink: ma da baga si nisjte poze cu interioru sal vad shi ala :) asjtept! ba daca ai vreodata drum prin cluj sa ma anuntzi :!: |
Fiecare cu gusturile lui.De aia este asa o mare varietate de repere de tuning.
|
Sal frate Ford. Imi place ce ai facut din Mondeo ala. Putini de pe forum sau de pe strada au un kit ca al tau. Nu identic dar vreau sa spun ca el \"curge\" in aceeasi linie cu pragurile si spoilerul spate. Eleronul intradevar arata nasol dar si el pastra linia de design al kitului, bine ca l-ai schimbat ( oare cui i l-ai dat - astept o poza :lol: ). Iar ca sugesti: stopurile alea clare plasa cu gauri mari ( daca nu gasesti vorbim pe sapt viitoare ), scoate MONDEO de pe spate si dezlipeste actibildu ala de pe prag ca e oribil,decat imitaitie de fanta mai bine itzi faceai tu una. Si 2 iesiri mai mari, ceva mai cu stil ( daca te intereseaza PM si pt alea ) . NOROK si astept poze cu eleronul nou!!
|
m-am intors. am fost cam ocupat in ultima vreme...sorry
well... sa mai spun k bara spate este extraordinar de frumos lucrata?:) iar tobele vin foarte bine la bara...nici prea sus nici prea jos acu am observat k la oglinzi ai \"carapacea\" cromata...very nice. da foarte bine cu tot cromu de pe masina cum ai reusit sa scoti emblema de pe portbagaj?era lipita direct? pe scurt, o masina impecabila, cu tunning extrem in care s-a bagat. sa mor daca am mai vazut la noi in bucuresti masini lucrate la fel de frumos k aceasta... sa ne auzim cu bine..si bafta in continuare p.s.: sa ne spui ce piese gasesti pe la Pit Stop Tuning plz btw...ai PM de la moi |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ok daca tu zici ca nul modifici ... tu sjtii ii masjina ta :)
io ma gandeam la ceva clasic obisnuit ... un volan sport un cap de schimbator, un ornament de frana de mana ... eventual presuri de alu, scaune ceva ... ma rog is doar idei ... in orice caz bafta la tunat :D |
Re:
Quote:
|
pei este volan sport si cu airbag ... mai multe firme fac ... your choice :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning