![]() |
pai man, sincer nu stiu prea multe.. inca n`am vazut masina.. faza e ca stau prost tare cu banii.. deci n-o sa`mi iau cine stie ce bolid.. oricum pe parcurs tot ce o sa am o sa investesc in micutzul meu.. stiu ca e din 88, atat.. o sa pun si niste poze cu el.. nu sunt sigur de cat e motorul, deci inca nu zic pt. ca nu vreau sa aberez. avand in vedere ca voi fi incepator, eu zic ca e masina potrivita pt mine :)
|
numa sa nu faci accident ... mai grav ... ca apei ai cam pus'o ... da noh fereasca ala de sus
|
pai dc sa fac accident, omule? o sa ma limitez oricum in primele luni dupa ce-mi iau permisul.. nu cred ca o sa-i dau blana.. cel putin pana ma obisnuiesc cat de cat 8)
|
3 Attachment(s)
:twisted: saptamana viitoare iese majsina de la vopsit :twisted:
pana atunci nisjte poze (scuzatzi de calitate) |
poate mi se pare mie, dar parca e chituita in draci :?
|
pei no ... este \"ceva\" chit pe ea ... da mai mult ii chit de fibra
pei trebuia so scoata cumva la linie ... da live ... arata f bine ... parerea mea avand in vedere cum arata inainte ... |
astazi s'or scos clantzele spate si antena ... luni aprox va fi suflata si bagata la cuptor :twisted:
|
salut...
bravo tata....nu credeam ca poti face asa din masina asta....taicami-o are un renault 9 1.6 motorina....si intotdeanu nu mi-a placut...dar acum.....hm....tine-o tot asa...
|
ZanDer... te-ai gandit la un eleron de aluminiu pe portbagaj... parerea mea e ca ar da bine
ce culoare o faci? |
Re:
Quote:
culoarea o sa fie alb glaciar ... cika sapt asta trebuia sa fie gata numa ca o intervenit ceva ... sper sa nu ma mai tzina mult ... :roll: |
Mult succes! asteptam pozele!
|
1 Attachment(s)
ZanDer...itzi pot da yo eleron gen aluminiu pe la 100E...k cel din poza.
Da...parerea mea...daka ai de gand satzi pui eleron dala, datzi buza aia de la porbagaj jos [pana no vopsejti aja] ;) |
[T3m]b3|| nice ... imi place eleronu ... da zimi te rog o chestie ... lama ii din fibra de sticla sau ii aluminiu?? in legatura cu buza de la porbagaj ... too late, si eu am vrut s'o scot da ramanea loc nasjpa nasjpa asja ca o ramas da acuma ii facuta de parca ii continuare de porbagaj ...
poze sper sapt asta ... daca nu atunci sapt viitoare numa ... ca noh masjterii asjtia ... da asta e, daca vrei un lucru facut klumea atunci tra sa ai rabdare :wink: |
E tot din aluminiu...inafara de lama ;)
|
Am si eu o problema !! Renault 11 Turbo
salutare ...
am un R11 Turbo....dar turbina lipseste cu desavirsire...Smile ce solutii...am...?? se mai poate face ceva cu turbina pot gasi pe cineva care monteaza turbo daca stie cineva ...please detalii ps:am si intercooler original ... la galerie in locul unde vine turbo suflanta e pus un capac..Smile sau daca nu se mai poate cu turbo ce motor s-ar putea monta ..cumva un R19 _________________ See....ya |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning