![]() |
Re: E46 - coupe FMP
Multumesc pentru raspuns ... mai asteptam poze cu masina :)
|
Nu prea am timp acum, dar cu prima ocazie o "lustruiesc" si ii mai trag cateva, de data asta pe lumina:). Multumesc pentru aprecieri!
|
7 Attachment(s)
Update:
- revopsit grile fata negru lucios, de data asta la vopsitorie cu pistolul - vopsit rame oglinzi negru lucios - m3 zhp short shifter knob |
19 Attachment(s)
Update:
- Jante pe fata bbs rk011 et38 8,5j - Tableta Nexus 7 in bord + amplificator Hertz - Volan M3 cu comenzi + Reconditionare - Retusare aripi scaune - Trim-uri interioare negru lucios (Piano Black) |
Salut! Foarte frumoasa masina!
Unde ai facut trimurile si cam cat te-a costat? |
Salut. Trim-urile sunt facute la unchiul meu care are un service si nu mi-a cerut bani. Mare parte din treaba am facut-o eu (demontat, pregatit pentru vopsit, smirghel, montat). Daca te intereseaza, il pot intreba, dar nu ar trebui sa fie mai mult de 100-150 de lei. Vopseaua a fost 55 de lei (200g). Bafta!
|
Quote:
|
Rom-ul este cel original al tabletei (5.1) si kernel-ul este cel de la Timur. O folosesc de aproape 1 an si nu am avut probleme, chiar functioneaza foarte bine. Pentru cine are nevoie de ajutor la instalare, raspund cu placere:grandmar:
|
10 Attachment(s)
Salutare tuturor,
N-am mai scris de mult timp pe forum, desi s-au mai facut o gramada de lucruri la masina de atunci, asa ca am sa fac un scurt update: In primul rand, avand in vedere ca am hotarat sa nu mai reinnoiesc polita de casco pt ca nu mai merita, am hotarat sa fac o vopsire integrala inainte sa expire, desi nu era 100% necesar, dar era o sansa buna folosesc banii pe care i-am tot platit acolo. Masina a fost vopsita cum trebuie si chiar am fost foarte multumit de rezultat (Top Lac Service) S-au intamplat urmatoarele: - Frane de 330, reconditionate si vopsite + discuri - Jante tabla pe 17 + revopsire - Plafon negru M3 - Shadow line exterior - Navigatie Android (am scapat de tableta pentru ca dadea foarte multe erori) - Am pus jantele vechi inapoi (RK002 toate 4) - Suspensie reglabila pe duritate si inaltime de la D2 Se vor intampla urmatoarele: - M54B30 + cutie in 6 trepte pe masina pana in primavara - Interior M3 cu reglaj electric Pun si niste poze cu o parte din lucrurile pe care le-am facut. Enjoy:) BTW, mai e cineva pe forumul asta?:)) |
Uite o masina care poate fi frumoasa si fara pache M.Bafta cu modificarile !
|
3 Attachment(s)
S-a luat swap8)
|
Am si eu o intrebare:
As vrea sa pastrez ECU si cu EWS de pe masina mea, si am inteles ca se poate reprograma ca sa nu mai schimb cheile. Aveti vreo recomandare de unde as putea sa merg pentru asta? Multumesc! |
Quote:
|
Pana la urma cum ai facut ca sunt curios :D ai reusit sa le pastrezi ?
|
Quote:
Cred ca e cea mai ok varianta, pentru ca nemaiumbland in calculator, totul ramane de fabrica si sunt sanse mult mai mici sa se strice ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning