![]() |
Re: Ceasuri pentru bord cielo albe
Ca sa pui plasmele nu e nevoie sa dai jos acul. becul nu stiu unde e, nu am desfacut niciodata bordul.
|
uite aici https://forum.4tuning.ro/showpost.php...59&postcount=1
nu`i greu de desfacut bordul ai sa vezi cand iti pui plasma. masina`i facuta pentru idioti. nu poti pune mufele invers ca sunt si de dimensiuni diferite si au si caneluri ciudate ca nu cumva sa poti pune 2 comutatoare in acelasi loc. si daca imi aduc eu bine aminte si acul si si cifrele sunt luminate prin prostiile alea de palstic indoite. o sa vezi in anumite poze ceva plasticuri indoite la 45 grade |
Nu exista bec special pentru ac!!!Becurile care ilumineaza bordul fac lumina si pentru ace..Daca vrei acul rosu sau portocaliu cauta un led micut pe care sa ilo pui exact sub ac!!Eu am bordul facut la zextar si ai mi-au pus un led mic tare sa se vada acele rosii.
|
ai o poza cu bordu tau desfacut?
|
Cu el desfacut nu am..imi pare rau!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
poi se stia si geo_gza o zis acuma vreo 3 saptamani
|
eu as vrea sa fac bordul(luminile)albastre,si acele rosii...e greu?ar da frumos?am masina alba..am vazut un glf 4 alb,.adika am mers cu unu,care avea la fel ,bordul albastru cu rosu...ce ziceti?
|
si eu tot aia vroiam sa fac...dar m`am razgandit :P
|
Petrica, tot de domnul de mai sus vorbeam si eu... nu exista chiar atat de multi care aduc pt cielo.
oricum, am dat cuiva datele domnului de mai sus si a luat un set de plasme... care am inteles ca nu prea sunt ok, in sensul ca doua dintre ceasuri nu indica corect, la fel ca si cele originale... deja imi pare rau ca m-am entuziasmat asa. o sa vorbesc mai multe dupa sarbatori cu el, sa vedem cum sunt... |
Quote:
|
Eu le vroiam montate si la mine :D
zic si eu ce mi-a zis persoana care a cumparat si a montat ceasurile astea, exact de la omul asta de pe ********** chiar este o problema daca nu pica cum trebuie gradatiile ceasurilor... nu stiu ce sa zic, dar parca mi-a pierit entuziasmul :( |
Quote:
|
Lol..tot ledurile raman sfante!!!!
|
Geo ai mai vb cu tipul care si-a luat plasmele alea ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning