Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

TM-84-DMX 19-08-05 15:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
no f#ckin' compromises !!!
:evil: :evil: :twisted: :twisted:
o sa-mi iau si eu unul odata si odat si gata :lol: :lol:

Da..nu t contrazic,toti avem vise si sper sa reusim sa ni le si implinim o parte din ele,dar in momentul cand tu vei putea face asta probabil k vei avea deja o varsta la care vor zice fetele asa despre tine...

needBrain 20-08-05 09:13

mie nmu mi-e greu sa scap de una
e atat de simplu.korekt,e stresanta timp de o sapt dar apoi......\"she fuckin' hates me\"

TM-84-DMX 21-08-05 22:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
mie nmu mi-e greu sa scap de una
e atat de simplu.korekt,e stresanta timp de o sapt dar apoi......\"she fuckin' hates me\"

Mi se pare k ai o gandire f sanatoasa :tenisclap ..... :twisted:

aleks 22-08-05 09:22

vezi sa nu te loveasca vre-un ghiveci sau sa te calce vreo masina si sa nu stii de unde ti se trage... :twisted: :twisted:

needBrain 22-08-05 15:00

deci deja o dam in scenarii de filme :lol:
ce-i atat de greu bai frate,o iei cu masina,o duci la o terasa dar departe rau de unde sta ea,comanzi,etc,si apoi \"stai putzin ca ma duc pana la baie\"
si dus esti frate......

TM-84-DMX 22-08-05 15:05

Despre c filme era vorba?!?!?! :roll: .... :lol:

needBrain 22-08-05 15:12

\"cum sa scapi de o toanta\" parte a2a
si \"cine a infipt cutitu-n geam\" ep45
ambele sunt in regia lui stivan spargberi

aleks 22-08-05 16:12

daca nu-ti suna cunoscut, sa stii ca sunt din seriile lui bericiu nicolaescu, iar numele scenaristului se scrie spargkbery :twisted:

needBrain 22-08-05 20:13

Re:

Quote:

daca nu-ti suna cunoscut, sa stii ca sunt din seriile lui bericiu nicolaescu, iar numele scenaristului se scrie spargkbery :twisted:

io am scris la katerinka frate.

aicad 23-08-05 08:16

dupa ce am meditat asupra acestui topic de cand am postat ultima oara am ajuns la urmatoarea concluzie: DA!

aleks 23-08-05 09:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
io am scris la katerinka frate.

si eu la fel stai linisitit :lol: :lol: :lol: :lol:

83SOF 27-08-05 04:23

Re:

Quote:

nu tata, clar nu. fuge de vreo 2 luni dupa mine o stramba cu un x5, si clar nu m-as combina cu ea doar pt masina... ma multumesc cu 3-ul meu :twisted:

aleks, inseamna ca nu stie sa conduca, m-as fi gandit ca te prinde din urma cu x5-ul ala :lol: ai grija sa nu-i ofere careva lectii de condus, ca dupa aia ai patit-o :twisted: :roll:

aleks 27-08-05 12:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"83SOF\"
Quote:

nu tata, clar nu. fuge de vreo 2 luni dupa mine o stramba cu un x5, si clar nu m-as combina cu ea doar pt masina... ma multumesc cu 3-ul meu :twisted:

aleks, inseamna ca nu stie sa conduca, m-as fi gandit ca te prinde din urma cu x5-ul ala :lol: ai grija sa nu-i ofere careva lectii de condus, ca dupa aia ai patit-o :twisted: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol:
din fericire fuge doar la figurat, dar kiar nu e mai soferita ca mine, nu ma prinde la inghesuiala asa usor :lol: :lol:

flaviutza 01-09-05 02:27

Ma bag si eu....aaa,da eu m-as combina cu O TIPA numai sa conduc o masina,TARE bineinteles nu orice..:D

needBrain 01-09-05 02:30

pe mine nu m-are deranja sa te combini cu o tipa pt o masina tare,
dar sa fie si mai mare masina ca sa aveti si voi loc.....ca sa am ce vedea :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:00.

- Copyright 2026 4Tuning