![]() |
Re:
Quote:
|
mie nmu mi-e greu sa scap de una
e atat de simplu.korekt,e stresanta timp de o sapt dar apoi......\"she fuckin' hates me\" |
Re:
Quote:
|
vezi sa nu te loveasca vre-un ghiveci sau sa te calce vreo masina si sa nu stii de unde ti se trage... :twisted: :twisted:
|
deci deja o dam in scenarii de filme :lol:
ce-i atat de greu bai frate,o iei cu masina,o duci la o terasa dar departe rau de unde sta ea,comanzi,etc,si apoi \"stai putzin ca ma duc pana la baie\" si dus esti frate...... |
Despre c filme era vorba?!?!?! :roll: .... :lol:
|
\"cum sa scapi de o toanta\" parte a2a
si \"cine a infipt cutitu-n geam\" ep45 ambele sunt in regia lui stivan spargberi |
daca nu-ti suna cunoscut, sa stii ca sunt din seriile lui bericiu nicolaescu, iar numele scenaristului se scrie spargkbery :twisted:
|
Re:
Quote:
|
dupa ce am meditat asupra acestui topic de cand am postat ultima oara am ajuns la urmatoarea concluzie: DA!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
din fericire fuge doar la figurat, dar kiar nu e mai soferita ca mine, nu ma prinde la inghesuiala asa usor :lol: :lol: |
Ma bag si eu....aaa,da eu m-as combina cu O TIPA numai sa conduc o masina,TARE bineinteles nu orice..:D
|
pe mine nu m-are deranja sa te combini cu o tipa pt o masina tare,
dar sa fie si mai mare masina ca sa aveti si voi loc.....ca sa am ce vedea :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning