![]() |
Re: Un Cielo ce trebuie comentat!!
4 Attachment(s)
cu filmarile nu am reusit sa pun filmarie......cred k`s prea mari.Orcum,poze cu stalpii masinii negrii,cotiera,prelungirea bara fata,pedalele cele noi.Va rog sa nu luati in considerare capacul hidos:oops: :oops: :oops: Astept comentarii...si sugestii.Apropo ...mi-am dat si o tenta de negru pe triple si pe semnalele fata.
|
stalpii sunt vopsiti sau ai facut rost de folie pt stalpi?
|
Stalpii sunt cu autocolant.....
|
salut....ori ai vopsit si clantele negre sau sunt tot cu autocolant? M-am gandit sa le vopsesc si yo...da' m-am razgandit gandindu-ma k prea o incarc.
|
prelungirea cat te-a ajuns? cauta si pt spate si praguri k arata km ciudat doar pe fatza...parerea mea...Succes in tuning ;)
|
"clantele" sunt tot cu autocolant,in curand o sa vina si prelungirea spate,so pragurile.Asta de pe fata....nu mai stiu cat m-o ajuns k am si vopsit-o,finisata etc.
|
Mi-a spus cineva k am facut o prostie cand am dat tenta de negru pe triple "k cica nu vine bine o imbatraneste" ce ziceti ? Asa este ?
|
Mmm...triplele arata "murdare", fiindca nu le-ai facut nici negre, nici transparente sus...
Ar da bine negru inchis, dar nu s-ar mai vedea bine asa... |
Pai eu am dat o tenta de negru numai pe partea de sus....si nu prea sunt ele aburie sunt clare da telefonu e telefon
|
DEstul de dragutz cielo-ul tau:-) incearca sa iei si u dak ai bani... un eleron finutz... etc:-)is multe...:D
|
Un eleron chiar as vrea sa imi iau .Dar vreau unul finutz.Nu am nici cea mai vaga idee decare.Poate ma lamuriti voi cu nishte poze ceva cu unul mai discret.
|
6 Attachment(s)
o noua doza de poze....Sper sa va placa noul meu loc de numar.Astept pareri si sugestii.
|
soooper p***a!!!!!!bv bv bv
|
unul total nediscret iti dau eu la 200 de lei mai Fast;)
|
Care dragose ala cu 2 aripioare??!!!Ba BYR-ule ai zis ca iei jentzile alea sau te-ai razgandit???
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning