![]() |
Re: Statiunea STRAJA !!!
man,
1. ma intereseaza sa fac revelionul acolo ! ! ! se poate? gasesc ceva ? 2. cu un golf 5 cu cauciucuri de iarna se poate ajunge acolo? ( dar cu un matiz? ) Merci pt tot, stai linistit, cei care fac discriminari sunt niste idioti! fiecare coltisor al tarii are cateceva special! si dupa ce am vazut pozele astea am ramas uimit ;) keep up the good work ! |
Salut!
1.Revelionul se poate face excelent in statiune ,din pacate am doar cele 2 oferte de la cele 2 cabane de **2 respectiv ***3 poti suna si iti poti face o rezervare! 2.Cu un golf 5 cu cauciucuri de iarna?DA se poate urca,pentru ca drumul este facut in totalitate si intra in actiune si masiniile de dezapezit! Cu un matiz?Da se poate urca ,dar mai pune si niste lanturi cauziucuri!;) |
Quote:
trimite-l pe e-mail sau PM daca nu vrei sa il postezi aici:) |
35 Attachment(s)
0727.336.976 - me
Sper ca urmatoarele poze sa va convinga de frumuseatea statiunii!! Bafta ! ! ! |
18 Attachment(s)
Poze din vara asta si nu numai
|
prea tare ....
|
Bogan este zapada la straja? k vin cat de curand pe acolo:D.E superba statiunea, am fost de n ori si mai merg , k este fff frumos acolo
|
Ieri a nins in Statiune(4.12.2007)sambata si duminica asta se poate urca linistit ca este zapada destul de mare!
|
Quote:
|
Quote:
Camere: 11 Locuri de cazare: 52 Telefon: 0254.560.662, 0254.541.020, 0722.780.615 E-mail: [email protected] 2.Cabana Montana *** Camere: 25 Locuri de cazare: 88 Telefon: 0254.560.662, 0254.541.020, 0722.780.615 E-mail: [email protected] |
Sal. Cat costa la o vila de 2 stele cazarea ptr un weekend, adica vineri seara si sambata seara ? Acum asha intr-un weekend oarecare, nu de sarbatori.
|
Quote:
|
pt toti cei interesati de cazare in straja, site-ul acesta e f folositor: http://www.instraja.ro/index2.php?se...lfabetic&pag=1
|
@capracutreiiezi ? MULTUMESC MULT , pentru beneficiul pe care l-ai adus thread-uli meu !Eu chear nu shtiam de site-ul asta ,mersi mult de tot!
Astazi 10.12.2007 a plouat jos in oras ,dar in statiune s-a abatut o ceata si a nins destul de mult ,la ora actuala(16:30)inca ninge in straja ! Echipamentul de ski: 30 de ron :clapari,bete si skiuri Echipamentul de snowboard:30 de ron:bootsi,plac. Echipamen separat doar clapari sau bootsi sau skiuri sau placa :10 ron Toate acestea se gasesc la centrul de inchirieri de pe partia "Platoul soarelui" ,partie de incepatori! Partia Platoul Soarelui lungime: 405 m latime: ~50 m diferenta de nivel: 102 m altitudine plecare: 1.462 m altitudine sosire: 1.360 m instalatie nocturna: da grad de dificultate: usor instalatii de urcare: Teleschi Platoul Soarelui , Teleschi nr. 3 |
salut, ma intereseaza sa vin 2-3 zile la straja, ca am auzit ca ii foarte tare, iarna aceasta am fost doar la arieseni, 130 cm de zapada, 5 grade shi ploua :(... mnoh, in fine.... imi dai un add pe mess ( horeagroza ) pls, sa vorbim, sa-mi zici daca este zapada, se poate skia? cablurile functioneaza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning