![]() |
Re: Ford Capri MK3
ideal ar fi sa o sableze inainte de a intra la vopsit;dar nu o sablare mecanica;cu flexul,periile de sarma etc. nu poti ajunge in toate locurile;ideala ar fi o sablare cu nisip si apoi sa foloseasca un grund (sprit) de calitate pt a rezista in timp
|
10 Attachment(s)
Am asteptat sa pun alte poze ca sa raspund, sa nu fac double post. NWZeu, da, stau prin vitan. problema cu sablatul e destul de delicata. in primul rand, nisipul se gaseste cam greu.. am cateva galeti si am bagat ceva nisip deja in ea dar se consuma foarte mult pentru o bucatica mica.. pana cand nu o sa avem un atelier care sa se ocupe de sablari, care sa recicleze nisipul, nu cred ca o sa fie cineva care o sa reuseasca cu succes sa faca o sablare cum trebuie. ma tem ca, aici o sa dau si eu chix si o sa fac doar tot ce pot, nu totul perfect. aripile astea sub licenta s-au potrivit fantastic. spoilerul este brand new old stock genuine ford si capota este sh, marea calitate a ei este ca nu a fost indoita ca a mea si nu era nici ruginita. haionul, SH si el. prizele din aripi provin de la un capri din anglia si sunt facute manual. imi plac la nebunie dar au rol doar estetic, poate poate scot un pic din aerul de la roti dar nu asa au fost gandite. Clantele si butonul de la haion au fost rase, urmeaza sa-mi iau un kit electric life de deschidere de la americani.. mai pe la sfarsit asta. cam atat pentru seara asta.
ah si, masina e la giurgiu la vopsit. momentan baietii s-au apucat doar de curatat si mai au cam 3 saptamani dupa estimarile lor. Spor la treaba tuturor. L.E. poze cu capota in urmatorul post. am uitat de ea |
7 Attachment(s)
noutati.. progresam
|
bravoo tine-o tot asa !
|
mersi. am frunzarit prin threadul cu ka-ul tau si mi-a placut foarte mult. e un ka foarte curajos ce ai tu acolo.
|
mersi;mai am si eu mult pana sa fac tot ce mi-am propus;dar cu timpul se rezolva;bani sa fie :)
|
la giurgiu zici ?:D
pe unde mai exact este masina la vopsit ? poate o vad si eu din trecere.... |
10 Attachment(s)
noutati. sunt aproape de hopul cel mai mare.. vopsitul... Am decis sa merg pe negru mat, singura problema este ca, din mostrele pe care le-am vazut mi se pare ca vopsitorul vrea sa foloseasca vopsea neagra normala, dar sa nu mai puna lac peste.. ceea ce nu e chiar negru mat. o sa incerc sa gasesc vopseaua care trebuie. daca a mai trecut cineva prin asta, orice sfat e binevenit. Imi place foarte mult cum merge pregatirea, singurele doua indoieli care le am sunt la motor si capota, unde este teroson(insonorizant) care arata cam ciudat.. mie mi se pare ca arata neglijent, a ceva ce faceau batranii in curte dar am inteles ca ar fi foarte bun impotriva ruginei. mai peste tot este bagat teroson, pe sub masina, la contra aripi si o sa fie in in interior. eu as fi preferat ca engine bay-ul sa fie drept, nu zgronturos cum e acum. acelasi lucru se discuta si pentru praguri si fusta spate.. daca ar trebui dat un strat de teroson, cam pana la nivelul usii.. Pro este ca protejeaza de pietricele si apa si tot, si mai ales, mai ascunde putin din imperfectiunea pragurilor. Contra ar fi ca mie mi se pare ca da un aspect de masina de batranel caruia ii e frica de pietricele, si asta nu vreau.
|
2 Attachment(s)
incepe sa arate din ce in ce mai bine;si eu am optat pt teroson la motor cu toate ca nu-mi place cum arata, dar protejeaza foarte bine ;
|
5 Attachment(s)
poate matuit o sa arate mai acceptabil.. sper si eu..
|
si eu am teroson dat la motor ,capota ,portbagaj, praguri din 2004.si tine foarte bine.
|
1 Attachment(s)
mi-a adus postasul aseara ceva ce imi doream de demult:
|
nu vrea sa deschida poza..zice de ceva eroare :sad:
|
Merge, am incercat linkul si este ok, o deschide fara nici o problema.
|
acum merge si la mn, serios era ceva freaky inainte.
stoape de mk 2 :) ? asa par... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning