![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
11 Attachment(s)
Quote:
Azi am montat proiectoarele, si sunt foarte multumit de cum lumineaza, si cum s-a schimbat aspectul. Multumesc din nou Cosmin pentru piese ! Am mai montat leduri smd la numar cu radiator, sunt multumit de cum lumineaza. Cateva poze.. |
bravo cosmine...imi place cum arata masina;) poate pui si tu arcuri de 3.5 sa fie mai joasa , sper sa faci cat mai multe chestii la ea
urmaresc topicul zilnic :) bafta cu masina si cat mai multi km cu ea! |
Da.. cu arcuri de 535 ma bate si pe mine gandu.
|
Superb 5-ar-ul, bafta cu el in continuare8)
Cat a fost taxa la vecini?..asta ca sa facem o comparatie cu cat ai fi platit la hotii nostrii...:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
ce bine-ti merge numa cu fullu stai :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si ca tot n-am mai postat nimic, si ma uitam prin poze, ma gandeam sa fac un before/after cu masina, poze recente cu masina nu am, dar o sa fac, pana una alta am gasit unele cu motorul:rolleyes2 Sa-mi spune-ti voi daca se vede diferenta:lol::lol: si tin sa precizez ca nu este SPALAT, este doar sters, curatat, montat la loc, nu s-a pus jetul de apa pe el:arrow: |
Ai folosit ceva solutii de degresat?
|
Quote:
Are cineva scutul ala de sub motor de vanzare ? Eu il am pe cel de la cutie pana la cardan, si l-as mai vrea si pe ala de la motor.. Ca mi-e frica sa merg cu ea asa descoperita:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
O noua achizitie, multumesc cosmin_jur ! Baiat de incredere, super om, recomand !!
De cand asteptam eu logo`urile astea 8) O poza cu bordul noaptea, si un desen in lucru Maine plec la bucuresti, imi cumpar banda dublu adeziva, si le lipesc :D |
de ce sa iti fie frica sa mergi cu masina fara scut???? e de plastic... daca atingi ceva ori cu scut ori fara e ceau baia poate numai pentru praf .....nu mai bine dai 5, 10 lei pe luna si speli motoru decat sa dai banii pe un scut
apropo ai stricat desenu cu buza aia de golf 3 |
Quote:
|
acuma frate nu te duci cu ea la spalatorie la bavaria:lol::lol: la mine in oras un spalat de motor chiar ok e in jur de 7 lei si sa stii ca ala chiar se chinuie sa iasa ok....acuma nu poti sa ai mari pretentii daca ai ulei de 20 de ani pe acolo si nu la curatat nimeni niciodata....cateodata tre sa mai faci si lucru manual:D
|
pai asta e ideea romanului...prefera sa dea cu 3-4 lei in minus si sa iasa treaba de mantuiala,chinuiala si de-astea, de exemplu eu iau 15 lei, dar iese orice urma de ulei uitata si de acum 5000 de ani, adevarul e ca nici nu ma zgarcesc la solutii , daca ceream 10 lei..mai ziceam...dar la 15 lei imi permit sa fac treaba cum trebuie si cu ce trebuie.
|
Diferenta se vede.Asa trebuie sa arate un motor de BMW.Ca si sfat ar trebui sa dai jos aparatoarea aia din carton sau ce material o fi de la capota si sa o speli.Face parte din habitaclul motorului si va vedea si mai frumos dupa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning