Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Gogutza...the one and only! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/32687-gogutza-the-one-and-only.html)

bo$$u 09-06-07 17:06

Re: Gogutza...the one and only!

ok mane oricum bft in continuare cu gogutza , sper ca o sa o aduci cu timpu pe linia de sosire, dar daca tot mai pica piese mai bine iti iei alta ca tot aia e , ori dai banii si iti iei alta , ori cumperi piese la asta pana o schimbi toata , sfatu meulll

FreeFo` 10-06-07 23:00

Gogutza...the one and only!

Km ai dreptate bosule insa deja am facut prostia de a baga multi bani in ea,km 20 de milioane dak stau sa ma gandesc...sau poate mai mult,dak nu ii aveam pe cei kre m`au ajutat de nenumarate ori cu ea.Ghimpe...normal k am masina.Zilnic fac 50-100 km asa...la micu` dejun.Misto masina aceea din State,dar eu stiam k acolo nu-ti dau echivalentul la rar pe Dacie...sau...oricum,acum strang bani la modu` tare sa`mi fac usile din fatza sa se deschida spre inapoi (m`am gandit dinainte sa o vad pe asta din State) si usile din spate sa se deschida stil Lambo dar tot spre inapoi...acum sa vedem ce permite caroseria k nu am vorbit ink cu un tinichigeriu.In rest chiar nu vreau sa`i fac nik.Sa faca lumea fetze cand ma vad ca vin cu ea ruginita,dar cu usi cu schelpsisi.ACU MA DUC IN CARTIER K E ZIUA LUI UNU` SI TRE` SA MA IMBAT...IARASI MA FAC RANGA :))

tudo 11-06-07 00:03

Quote:

Originally Posted by FreeFo` (Post 942547)
Km ai dreptate bosule insa deja am facut prostia de a baga multi bani in ea,km 20 de milioane dak stau sa ma gandesc...sau poate mai mult,dak nu ii aveam pe cei kre m`au ajutat de nenumarate ori cu ea.Ghimpe...normal k am masina.Zilnic fac 50-100 km asa...la micu` dejun.Misto masina aceea din State,dar eu stiam k acolo nu-ti dau echivalentul la rar pe Dacie...sau...oricum,acum strang bani la modu` tare sa`mi fac usile din fatza sa se deschida spre inapoi (m`am gandit dinainte sa o vad pe asta din State) si usile din spate sa se deschida stil Lambo dar tot spre inapoi...acum sa vedem ce permite caroseria k nu am vorbit ink cu un tinichigeriu.In rest chiar nu vreau sa`i fac nik.Sa faca lumea fetze cand ma vad ca vin cu ea ruginita,dar cu usi cu schelpsisi.ACU MA DUC IN CARTIER K E ZIUA LUI UNU` SI TRE` SA MA IMBAT...IARASI MA FAC RANGA :))

vezi sa nu ajunga la stadiul de rugina in care sa iti cada usa pe picioare :lol: io zic sa te ocupi de celelalte prioritati sau vorba lui boss sa faci rost de alta...

Ghimpe200 11-06-07 12:47

Quote:

Originally Posted by FreeFo` (Post 942547)

Foarte tare frate,nimica de zis,dak e masina care sa reziste sa faci cu ea zilnic 50-100 km,inseamna k si u o folosesti cam ca mine ashea adik cam in regim taxi,adik acu o lasi acu o iei.Atunci ce pretentii poti sa aii k ai bagat 20 de mil,atat bag si eu in a mea acuma.Succes in continuare.

Messerschmitt 18-06-08 17:18

frate nu stiu ce sa zic eu fac peste 78km/zi si nu bag atatia bani in ea.. da ce e adevarat franele le schimb cam des, si nici nou nu tin calumea(placutele)
Dar cum sa iti zic depinde cati saci de cartofi cari si unde mergi la "gratar"

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning