![]() |
Re: ce ar trebui sa modificam ??
ok mersi poate o sa merg pana in tm ca nu ii asa departe
|
na se pare ca au trecut 5 min si nu mai pot sa il editez ala de sus :
...de aia v-am intrebat ca am mai patit-o (nu cu ei cu alta firma)..o treaba ce trebuia sa dureze 2 zile (azi sa puna coletu maine sa fie la mine) a durat vreo 10 zile..si`i sunam in fiecare zi si tot timpu apareau "mici probleme"..plus ca atunci cand a ajuns avea alt pret decat cel stabilit. |
daca tot e vorba de colete..imi spune si mie careva cum se procedeaza cu trimisu prin fan curier?
|
sa trimiti sau sa primesti? daca vrei sa primesti nu e mare lucru...dai adresa la cel de la care primesti si stai acasa si astepti..poate te suna inainte sau vine direct acasa fara sa te sune si gata :P ca sa trimiti nu trebuie decat sa meri la sediu fan curier, dhl, curier expres..etc sa le dai ce vrei sa trimiti, le dai adresa la care vrei si gata :P
|
si unde au sediu in arad?
|
fan curier are sediul pe strada aia langa BENDEA(magazinul vechi) acolo langa semaforul de pe padurii!
DHL are pe strada horia! |
serviciu din usa in usa, ii suni vine dupa colet si duce pana unde vrei tu la destinatie, poti trimite normal , sa iti asiguri coletul pt care platesti in plus 1% din val cu care asiguri sau cu ramburs adica trimiti un colet si destinatarul nu primeste coletul pana nu da banii (sau colet etc)la curierul de acolo,la localitati ce nu au sediu fan se plateste fiecare km exterior cu 6lei / km
plicul este in jur de 13.5 lei tva inclus, iar la colete primul kg se socoteste cu 13.6 iar pt fiecare kg in plus 1 leu +tva, adica ai colet 10kg pret 13.6 lei + 9 lei + tva si noul sediu este acolo la stadionul UTA unde este sau era ceva hale cu parbrize, podele... nr de tel 250988 mobil nu va mai dau PS am lucrat in fan |
Quote:
|
3 Attachment(s)
alta ieftinitura :D :baby:
|
Asta cand o mai aparut prin Arad...ca n-am mai vazut-o? Ii faina si am vazut odata pe aeroport ca merea super tare.....sau nu merea Calibra aia...:)
Cred ca are ceva motor turbo .. |
2 Attachment(s)
si babuta mea, in stadiul din mai 2007 inainte de o revigorare generala care incepe luni
|
ohoooooooooo amintiri.....oricum bah...uitandu-ma acuma la mashina asta...constat ca e mult mai beton decat multe gunoaie care circula pe drumurile noastre forsestiere in fatza primariei.
|
acuma numi dau seama daca te referi la amea sau la renault dar ms indiferent la care te refereai :)
|
2 Attachment(s)
Ce parere aveti? isi justifica pretul traseele de inox(intake-exhaust) ,cat de importante le considerati la modificarea masinii?
|
sincer acum miam facut finala inox, nu e cum zice lumea ca wow 5 cai putere, in ture nu-mi pot da seama cu cat merge mai bine masina, dar cu siguranta la turatii joasa cuplul e mai bun si se simte cum motorul nu mai e zugrumat, si am doar finala, eu personal consider ca daca ai evacuarea complecta de la serpisori cu un accelerator de gaze final tot inox ar trebui sa simti o dif destul de semnificativa, nu ma refer in mod special la + de cai pe dyno ci ma refer la cum se comporta masina dupa montarea evacuarii
aseara mia venit si filtrul sport si ma astept cam la acelasi rezultat putere mai buna la turatii joase in mod special si oricum deodata totul e numai de jumatate si se simte ceva dif mai astept sami vina maine aprinderea electronica sa vad dif, iar dupa ce imi fac tablaria va urma tot traseul de evacuare complet + traseul de admisie + ohohoho cate alte |
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning