![]() |
Re: BMW Seria 1 COUPE - poze spion
toata masina e najpa nu numai spatele:))
|
praf ...:twisted:
|
Foarte nashpa...ca majoritatea modelelor BMW in ultimul timp...de cand mr Bangle si-a pus amprenta 'piciorului' pe designuri.....
|
Portbagajul n`are nici o treaba cu linia mashinii..park e imprumutat de la alta..arata kiar urat spatele..oricum..cel mai important e k o sa aiba motorizari super..se aude ceva shi de un motor de 2l tunat..shi de un motor M power..
|
aiurea tare !!!!
|
spatele e urat cu spume...forte naspa lucrat
|
deocamdata pare destul de trista masina .. cred mai bine da un seria 3 coupe ... asta e prea mik ..
|
va tot aud ( sau mai bine zis..citesc ).. naspa aoleu, masina-i naspa numai cuvinte d'astea! fratilor.. masina asta E MORTALA! ca body e MORTALA! parerea mea e ca ar trebui sa schimbe putin stopurile ( se la faca gen e46 ) iar farurile sa le faca undeva intre serie 5 si serie 6 ;) si va iesi o masina mortala! cand va aparea pe piata chiar as vrea sa o achizitionez :D arata super..practica , micuta.. si sper ca va avea motor pe masura!
|
prea aiurea , si dupa tot naspetu' asta mai baga si nijte preturi ... BIG !!!
|
najpa...ma ashteptam la ceva mai frumos :(
|
pina la urma nu trebuie sa o tratam ca pe nu stiu ce masina ruseasca ,trebuie sa asteptam si sa vedem pe viu cum arata, poate atunci o sa fie alceva totusi bmw tot bmw ramane !!!!!
|
NU-mi place deloc spatele....:sad:
In rest....putin cam sub standardele creeate de BMW..:oops: |
spatele e mascat si de-aia arata asa forma lui finala o sa fie alta!!! sa fi vazut spatele de la serie 6 cand era mascat :)))) ziceai ca ce-i jafu asta...
oricum seria 1 parerea mea e o mare greseala a bmw... nu prea sunt ei de hatchuri |
Quote:
|
Ii fain mah, deabea astept sa vad motorizarile la M1 daca o sa iasa sau si la asta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning