![]() |
Re: Tuning personalizat, sau restilizare dupa bunul plac
1 Attachment(s)
Salut, postez partea din spate pentru megane...nu am foarte mult timp liber...e mai mult o schita...dar va puteti da seama care e ideea:-) o sa postez si pentru passat si seat ceva.:-)
|
asteptam :D lucrezi foarte frumos
|
1 Attachment(s)
Salut,
de cand ai inceput sa lucrezi, si sa postezi lucrari e din ce in ce mai bine. Cum au zis si alti useri modificarile sunt bune, dar trebuie ceva realizabil si tot odata "folositor" . Degeaba ii bagi roti de 20" la logan si il pui cu rezervorul pe pamant... numai e functional . Pun si eu o poza cu matizul, poate ai vreo ideea! succes, |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut, scuze de intarzierea cu care postez...da...s-a dus windowsul....:x. l-am rezolvat...si am reusit sa fac partea din fata a passat-ului (in ordinea in care au fost postate:-)). maine seatul si matizul:-) si apoi partea laterala si poate spatele pentru passat.
Revin cu rugamintea pentru cei ce n-au completat kestionarul sa o faca. (bineinteles daca vor:-P) http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=4454 |
cine pune ceva frumos si simplu pt un Logan ph2 ? Va rog ! ajutati-ma cu ceva inspiratie.:-)
|
Quote:
Salut. O sa facem si Loganul, in primul rand zi-mi cum ai vrea sa arate, ceva simplu, sau un pic mai "extravagant"?:-) |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1282141222 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Apropo, are "minunata" culoare blu navy (recte bleumarin):lol:
si deocamdata as pastra-o asa, pentru ca n-am bani pentru o schimbare de culoare. :) pun si o poza daca ajuta... adica trei =)) |
deja ''maine '' e '' azi'' :)
|
1 Attachment(s)
Salut, a venit si randul seat-ului:-). Sper sa va placa:-)
|
super misto spatele . ms mult
|
da... imi place cu exceptia prizei de pe margine in rest imi place. cum am putea face de acum inainte? se poate realiza o astfel de bara ? din ce material si care ar fi costurile ?
|
1 Attachment(s)
ceva in genul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning