Re: Bora tdi
Quote:
Originally Posted by JOHNEVOTUNING
(Post 5122479)
Salutare. In primul rand sa o stapanesti cu placere si sa i oferi cei mai bun. Deja ai luat o si ai inceput modificarile, imi place. Daca tot ai desfacut farurile trebuiau puse si un set de lupe, dar asta in functie de bugetul tau. Car kitul se merita sa fie functional mai ales la drum lung, te scuteste de amenzi. Spune mi si mie de unde ai luat prelungirea de V6 ca ma intereseaza. Daca vrei sa o mentii OEM merg si jantele BBS care le ai probat tu, cu flanse mai inguste pe fata si mai late pe spate sta foarte bine. Multa bafta in ceea ce faci si km cat incape.
|
multumesc, prelungirea o poti lua de la orice magazin de piese, am dat pe ea 260lei... lupele in farurile astea ar fi in plan, dar mai mult bat spre farurile oem cu lupa iar in legatura cu jantele da, caut tot bbs, sau de audi dar 5x100, nu are rost sa ma mai complic cu cele de mercedes cu flanse
Quote:
Originally Posted by sharky-vw
(Post 5122504)
bah fiti-ar suspensia a dreq....distributie, ulei...retusurile de vopsea.....sunt mult mai importante decat suspensie.si faruri.....eu asa cred...restul....le faci apoi...
|
le fac si p`alea ma gabi, nu te mai ambala atat :lol:
|