![]() |
Re: O bila in week-end ?
mama mama se pare ca u esti tare .. te uiti si la snukar .. bv ... si in legatura cu adevarsarul .. hai sa nu o mai dam un SF`uri .. te tine sau nu sa joci cu mine un meci .. jucam la distractie ca se pare ca pe altceva nu te tine
|
daca zici u alexa .. ne calmam da el prim`u ..
|
ntz ntz ntz...si yo akuma ar trebuii sa ma atac...pana la urma eu imi aleg adversarii in orice joc...
alexa...poate reushim week`endu` urmator sa facem o bila...asta dak n`o sa fiu plekt din orash:|...si vreau neaparat sa`l bati pe dragosh:D |
zici k suntetzi nijte copilasi....:"mamy....el a inceput deci el sa termine primul.....ba nu,el......ba el....=))",.......l varsta p care o avetzi cre k ar trebui s va comportaitzi ca atare;)
|
mda..nu mai are voie omu` sa se distreze si el deloc asha...
|
Quote:
|
dap bine spus atunci ..... ultima chesti care o mai zic la adresa lui .. ... se pare ca doar cu o fata ai tupeu sa o provoci la asa ceva .. in fine .. ata ete .. poate ne vedem si noi cand iesiti la o bila .. poate poate te fac si eu 1 .. doar atata :P
|
man uite mam gandit mai bine .. stii cum facem .. ca tot vad eu ca vrei neaparat sa joci cu alexa un meci .. :) .. face in urmatolul fel .. jucam noi 2 .. daca ma bati joci cu alexa .. daca te bat joc eu cu alexa .. ia zii te tine ... uitasi .. alexa zi si u daca esti de acord ..
|
yo sunt miza ah?=)))
|
ma abtin...k sa nu scriu vreo prostie p`aciulea...asha e mha...cum zici u...n`am tupeu sa joc dekt cu o fata...pm...abia shtiu sa tin taku` in mana....
|
stii ce imi place la tine .. ? ca esti sincer .. bv tine .. daca nu stii nu sti aia e ..
|
Quote:
Quote:
mai, vreti sa ma iau de voi, kinderilor? :))) cum vine o fata cum va ardeti aiurea. hooooo!! cocosilor!! |
lol...nu era vb ...k am vazut tarziu postu lui...yo knd am zis k o sa gasim o miza vorbeam cu alexa, nu ku crazzy rh ala...!!am vaz tarziu k a aparut postu` meu dupa al lui!!...fie..nu e vb de asta bogdane...dar a mai fakut niste gafe si aku kteva zile...
e un user nou...si tot ce`i posibil sa fie fakut la kterink k sa strice forumu` iar... si ne`om gasi noi odata si odata pe strazi`..:) |
kraven .. "" si ne`om gasi noi odata si odata pe strazi`..
"" asta sa o iau ca pe o amenintare dau ce .. explicami si mie te rog .. ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning