![]() |
Re: golf 3 cabrio karmann
sa bagi in curte masina de acum incolo ! :))))
|
Foarte frumoasa ! :) insa o sa ai probleme cu buzele de la jante . ( le-ai facut oglinda insa trebuie sa le faci asa odata la o luna) Am avut si eu Borbet T 8j-9j , le polisam dupa o sapt erau varza sau dupa o ploaie.A trebuit sa dau un strat de lac !
Bafta in continuare si multi KM ! |
Quote:
Quote:
|
foarte frumoasa masina
|
Foarte bine dau T'urile pe ea;) sa le invarti cu placere!
|
superba masina pacat ca este pe ,,somalia'ma ia groaza cand vad unu prin trafic cu nr de-astea.....an rest bafta multa la modificari si spor la bani sa o poti face cum visezi,,,,,:Dviva vw
|
De ce nu i dai in judecata fara sa platesti taxa? CAstigi si iti iei numere de romania fara sa le mai platesti nimic!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
si legat de itp (nu e cazul tau) te bucura faptul ca trec itp.ul toate cazanele si epavele de le zboara rotile si mor oameni nevinovati din cauza lor? |
Quote:
sau li se scoala guvernantilor sa puna vreo taxa de poluare sau impozit si platesti pe an cat nu face toata masina.... |
Geo,are dreptate Laur.nu conteaza unde e inmatriculata masina,important este sa fie actele pe bune.
am avut si eu pt BG,ducandu-ma personal acolo si facut totul pe firma asa cum trebuie. crede-ma ca la fel mergeam cu aia cum merg si cu asta cu nr de Ro. |
1 Attachment(s)
.....
|
Suspensia e fixa 60/40?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)