![]() |
Re: Tico BH-81-SLY
RESPECT PT MASINA ASTA!!!!!!!!!!!!! cel mai fain tico!!! sunt dea dreptu entuziasmat ce ati putut scoate din tico....respect inca odata...
la motor ceva modificari??? (dak ati scris mai inainte cumva pls sami ziceti...srry dak vam deranjat) :-s |
Quote:
|
picasso ....sa nu crezi ca am uitat de tine .......--ti-am facut ce ti-am promis ....doar ca nu am net acasa ..si intru de la o sala si nam cum sa o pun pe net ...o s avad ce pot face ..s.cz off topic
|
cum am mai zis nu se lucreaza la amanunt si la finisaje . incerca sa faci toata capota neagra sa se impace cu restu , eleronul ala pica foarte urat , bara spate ar trebui modificata , pragurile mai ales , si bara fata eu zic ca daca toti ai bagat banii astia fa o unica sper sa o vedem asa cum trebuie la 4tuningday . PS imi plac lambo sunt super
|
per total este super haioasa si imi place foarte mult...
|
most wanted...respect frate...ai una din cele mai modificate masini din romania
|
o intrebare am : cu ai reusit sa modifici usile ... am incercat si eu cu un prieten si nu a tinut ... t rog raspunde-mi
|
Quote:
|
Quote:
din cate stiu eu nu mai exista tico cu LAMBO DORS .....dar sigur vor mai iesii .... |
......pe viitor sar putea..deci sar putea ..nu e sigur ...sa vedeti un TICO ""BILNG BLING"""...am vb aseara cu cineva ...si a zis ca e de acor d ca pe viitor sa ii facem o operatie estetica la inca un tico :D acum o sa vedem pote intervine vreo schimbare de plan
|
Foarte urata masina, dar RESPECT!
|
Lam admirat de 1data cand lam vazut e super frumos abia astept sa vad ce iese din el acu spor la tunareala baeti
|
masina a luat o cupa pt Best Fast&Furious look la Carstyling HU in ungaria...felicitari schully :) :peace:
|
Quote:
|
Felicitari. Multe nopti nedormite si weekend-uri muncite ca sa o aduci in stadiul asta. Asta numesc eu pasiune pt modificat masini...Bafta in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning