![]() |
Era sa uit, diferenta e enorma (la bass) si merita fiecare banut, serios..
|
9 Attachment(s)
un mic preview la ceea ce va urma :D
veti observa ca lipsesc 3 componente un block distribuitor un soclu de siguranta si cel mai important antifonajul.... or sa vina si alea |
Re:
Quote:
sal....am shi yo o rugaminte la tine!!!dak se poate sa-mi trimitzi shi mie pe mail ( [email protected] ) neshte poze cu tico`u tau!!! plssss |
sunt cate vrei pe forum la sectiunea masina mea
gasesti acolo un topic numit un tico ca toate celelalte |
3 Attachment(s)
Instalataia audio de pe prima mea masina, Opel Vectra A, dupa sute de modificari, probabil ca fiecare :D
Head Unit: Alpine CDA-9835R Amplifier mid-high: Magnat 80w x 4 rms clasa a Amplifier subwoofer: Jbl GTI 1200w x 1 rms clasa d Front Speakers: 2xJbl GTO component si coaxial Rear Speakers: Jbl T595 Limited Cap: alfatec 1f,DLS 1,5f RCA cables: Directed x 3 Power Cables: Alfatec Bineinteles ca instalatia s-a mai modificat pana cand am vandut-o :wink: PS:Aceste poze sunt facute acum 3 ani. |
13 Attachment(s)
Prima instalatie de pe masina actuala, dar nu si ultima, ca dovada ca usile si stalpii din poze sunt deja \"historii\". Momentan o sa va prezint prima instalatie, dupa care o sa revin cu alt post cu a doua instalatie.
Head Unit: Blaupunkt Audi Chorus cu 6 disc changer Amplifier front: Jbl Px-300.4 Amplifier sub: Jbl Bpx-1100.1 Front speakers system: Infinity Kappa 1.5 cs Rear speakers system: Infinity Kappa coaxial Subwoofer: Audiobahn AW-1205Q RCA cables: Alfatec RSM 50 triple shilded Power cables: Orion 50mm, Alfatec 30mm Speaker cable: Alfatec ref 2x4mm Disribution fuse block: Alfatec, in 50mm, out 2x 30mm Caps: Carpower 1.2f, Ground Zero 1f Battery front: Varta stoc 72amp,500amp short Barerry rear: Stinger Spv 35amp, 650amp short Un compromis bun pt, o instalatie SQL. Urmatoarea instalatie este dedicata SQ. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: PS:https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=16289 |
Arata bine...dar cine stie cum suna....
|
Suna BINE !
O \"pasarica\" mi-a spus ca in curind va suna MULT mai bine ..... :D |
Multumesc pentru incredere domnule Saxo, si sa stiti ca astept cu nerabdare primul concurs SQ sa ne duelam in sisteme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: Glumeam, stiu ca mai am multe de invatat :wink: |
TOTI mai avem multe de invatat....
Te asteptam !! :2gun: |
1 Attachment(s)
DACIA NOVA
HU Pioneer DEH P6700MP MOSFET 2xSONY XS-F693R 2xSONY XS-F1024 2XBlaupunkt GTx 663 Deocamdata... Pe viitoarea masina vreau mai mult |
Re: SISTEMELE NOASTRE AUDIO
Sistemele audio ar putea fi altfel dacä am sti cum si in ce sä ne investim banii,
ce poate iesi din miinile unui singur om puteti vedea pe : www.steven-sailer.com poate gäsiti ceva idei aici!!! Baftä |
1 Attachment(s)
masina este un citroen c3.
HEAD UNIT : boss (dvd) DIFUZOARE FATA: pioneer DIFUZOARE SPATE: pioneer CONECTICA: stinger BATERIE: stinger SUB. : JL audio 2 bucati de 300 rms/ buc. in incinta inchisa AMPLIF. : Jenson 3 bucati CONDENSATOR: stinger Urmeaza kit de insomotizare road kill (sau altele daca aveti freun sfat) si difuzoare jl fata + spate As dori sfaturi in ceea ce priveste kitul de insonoirizare.... |
Din ce vad ca ai acolo stiu unde le-ai montat ;), continua tot acolo si mergi cu incredere pe RoadKill Expert!
|
merci frumos taz...asa o sa fac...best of the best
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning